Skip to content

Guglielmo Rotta schoenen

Het merk Guglielmo Rotta is in 1964 opgericht door een van de grootste namen uit de Italiaanse fashion wereld, Guglielmo Rotta. Het merk staat bekend om zijn Italiaanse vakmanschap en straalt originaliteit uit. De collectie van Guglielmo Rotta bestaat voornamelijk uit trendy boots en laarzen maar word afgewisseld door sneakers met een unieke en stoere twist.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Guglielmo Rotta schoenen

   Guglielmo Rotta is een merk wat zijn Italiaanse traditie en vakmanschap terug laat zien in elk model van zijn collectie. Elke schoen krijgt zorgvuldige aandacht en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het merk Guglielmo Rotta heeft al meer dan 50 jaar ervaring in creëren van enkellaarzen, veterschoenen, sandalen en decolletéschoenen. Deze ervaring is terug te zien in de kwaliteit, stijl en creativiteit van het merk. Zo staat Guglielmo Rotta voor betrokkenheid, talent, intuïtie en passie. Deze kernwaardes zijn na 50 jaar nog duidelijk te zien in het bedrijf en zijn personeel. Synoniem aan Guglielmo Rotta staat dan ook creativiteit. Het merk creëert met passie het ‘made in Italy’ gevoel in de gehele collectie. 

   De creativiteit en hoogwaardige kwaliteit van Guglielmo Rotta

   De collectie van Guglielmo Rotta bestaat vooral uit enkellaarzen en boots maar wordt afgewisseld met trendy en unieke sneakers. Binnen deze collectie zijn veel bruine en zwarte leertinten terug te vinden. Ook worden veel schoenen gecombineerd met een kleine hak. Zo kunnen de schoenen zowel casual als formeel gedragen worden. Tijdens de productie van de schoenen wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer en vakkundig vakmanschap. Hierdoor voorziet Guglielmo Rotta de collectie van uitstekende kwaliteit en het echte ‘made in Italy’ gevoel. Alle Guglielmo Rotta schoenen bezorgen wij gratis bij jou thuis.

   Bestel Guglielmo Rotta nu bij Van den Assem

   Hoogwaardige Italiaanse schoenen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk te bestellen via onze website. Passen ze niet, dan stuur je ze gratis weer aan ons terug! Voor Guglielmo Rotta, en meer dan 200 topmerken als Lola Cruz en Gabor kijk je op assem.nl! Neem op je gemak ons totale assortiment door in onze webwinkel.