Skip to content

Lilian sale

Op zoek naar mooie laarzen die jaren meegaan? Dan is Lilian jouw merk. Bekijk de Lilian schoenen sale.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Lilian sale

   Zeg je schoenenland, dan zeg jij eigenlijk Italië. Niet dat andere landen niet kunnen uitblinken in het schoenmakersvak, maar de oorsprong van dit ambacht is terug te vinden in Italië. Meester schoenmakers werken hier al eeuwenlang met de beste leersoorten en hebben een zeer vakkundig oog voor de afwerking van een paar schoenen. Dus het is alleen maar goed nieuws, dat het schoenenmerk Lilian een puur Italiaans schoenenmerk is en gespecialiseerd in het maken van de mooiste laarzen. Op deze pagina vind je alle Lilian schoenen, maar dan in de sale! Bekijk hier ons assortiment aan Lilian sale.

   Laarzen zoals Lilian ze maakt

   Lilian maakt de mooiste schoenen en dan met name de mooiste laarzen. Alle Lilian schoenen worden in een handwerkfabriek in schoenenregio De Marche gemaakt. De naam Lilian is gemakkelijk te verklaren. De oprichter van schoenenmerk Lilian is Filippo Sgariglia. Zijn vrouw heet Lilian. Overigens is zij net zo goed eigenaar, want samen werken ze al meer dan 40 jaar zij aan zij in hun handwerkfabriek en maken ze de mooiste schoenen. Inmiddels is het team wel een beetje gegroeid, maar er werken niet meer dan 30 mensen. Bijna allemaal zijn ze familie van de oprichters. De productie van de schoenen is 100 procent Italiaans en dat voel je.

   Schoenen shoppen met korting

   Echte Italiaanse handwerkschoenen aanschaffen kan een behoorlijke investering zijn. Daarin denken we graag met je mee. Op deze Lilian sale pagina vind je dan ook de mooiste Lilian schoenen waar een flinke korting op zit. En met flink bedoelen we ook flink. Kortingen beginnen bij 20 procent en kunnen oplopen tot wel 70 procent! Zo wordt de aanschaf van een paar Lilian schoenen wel heel aantrekkelijk. Wil jij in de toekomst op de hoogte blijven van de sale-acties? Schrijf je onderaan deze pagina dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

   Gratis verzenden en retourneren

   Bovenop die flinke korting van minimaal 20 en maximaal 70 procent rekenen we geen verzendings- en retourkosten wanneer het aanschafbedrag minimaal 50 euro bedraagt. Daarnaast krijg je 100 dagen de tijd om over je aankoop na te denken. Vind je je Lilian laarzen of andere Lilian schoenen toch niet lekker genoeg zitten of wens je een andere kleur? Stuur ze dan ook weer gratis retour. Veel shopplezier!