Skip to content

Harris sale

Behoefte aan Italiaans vakwerk aan je voeten? Neem dan eens een paar Harris schoenen in overweging. Hier vind je onze collectie Harris schoenen.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Harris sale

   Harris klinkt Engels maar is hartstikke Italiaans. Het is ook niet zomaar een Italiaans merk. Het schoenenmerk maakt al schoenen sinds 1913. Het begon allemaal met het produceren van schoenen voor het Italiaanse leger. Maar het merk ontpopte zich als een toonaangevend schoenenlabel dat schoenen met lef maakt voor de modieuze man. Op deze pagina vind je niet alleen heel smaakvolle Harris schoenen, je krijgt er ook nog eens korting op. En die korting kan oplopen tot wel 70 procent. Blijf dus vooral nog even en kijk goed naar al onze Harris sale modellen. Misschien loop jij vandaag tegen jouw -aantrekkelijk geprijsde- droompaar aan.

   Kwaliteit gegarandeerd

   Al meer dan 100 jaar focust Harris zich op het maken van goede schoenen. Zoals gezegd, zette het Italiaanse merk zijn eerste stappen in de schoenenwereld door robuuste schoenen voor het Italiaanse leger te maken. Omdat het werk van de soldaten om stevige schoenen vroeg, maakte Harris gebruik van kwaliteitsmaterialen. Hierdoor maakte het merk zich al snel geliefd onder het volk. Even een sprong in de tijd: de legerkisten maakten plaats voor moderne herenschoenen en –sneakers met een vaak futuristisch ontwerp. En ondanks dat de ontwerpen een ware modemetamorfose hebben ondergaan, is de kwaliteit nog altijd hetzelfde en gegarandeerd.

   De handtekening van Harris

   Een Harris paar herken je uit duizenden. Ieder paar zou je kunnen omschrijven als een kunstwerk. Spannende kleuren, gekartelde zolen, opvallende veters of gespen en spraakmakende prints: Harris blijft ons met iedere collectie verbazen. Het merk maakt enkel herenschoenen en is erg geliefd onder de modebuste man, die letterlijk en figuurlijk een stapje verdergaat met deze schoenen.

   Koop jouw Harris schoenen in de sale

   Je kunt van heel veel dingen blij worden. Tegen de perfecte schoen aanlopen is een van die dingen. Misschien is Harris wel een geliefd merk bij jou of misschien maak je er nu pas kennis mee. Maar bekend of niet, hier koop je jouw nieuwe Harris schoenen en sneakers tegen aantrekkelijke prijzen. Om een volgende keer niets te hoeven missen van de sale, raden we je aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Onderaan deze pagina vind je een button. Eenmaal ingeschreven, ben je altijd als een van de eersten op de hoogte van een aankomende sale en maak je kennis met de nieuwe collectie.