Skip to content
Fijnproever in schoenen

Voor iedere fashionista wat moois

De voorjaarscollectie van LINA LOCCHI breng voor iedere fashionista iets moois. Maak je nieuwe outfit af met een pump voor je werk, een strappy heel voor de club of een sneaker voor het weekeinde. Voor iedere gelegenheid is er volop keus. Benieuwd naar alle opties?

null

Zakelijk en vrouwelijk

Voor je werk draag je vaak andere outfits dan in je vrije tijd. Zakelijker en waarschijnlijk let je op je uitstraling, capabel en serieus, maar toch vrouwelijk. LINA LOCCHI brengt een compleet assortiment schoenen voor je werk. Power hakken voor de afspraak buiten de deur en kleurige metallic muiltjes en mooie tassen voor de Casual Friday.  Enjoy!

Bekijk alle schoenen voor je werk

Populaire categorieën

null

Goed gekozen items

Voor een weekendje weg of een korte vakantie stop je waarschijnlijk goed gekozen items in je tas, goede sneakers die gaan met denim of met een pak en een loafer die zowel een rokje of een jurkje past. Zo zie je er op ieder moment goed uit en haal je het maximale uit je dag!

Bekijk alle schoenen voor je vrije tijd
null

Sneakers kunnen altijd

Sneakers zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Voor LINA LOCCHI betekent dit een mooie selectie sneakers van verschillende modellen en met gebruik van fraaie accentkleuren zoals bijvoorbeeld lila. Draag ze onder een pak, met een jeans of onder een zomerjurkje.

Bekijk alle Lina Locchi sneakers