Skip to content

De Lina Locchi najaarscollectie; Back to Cool

De 'spot on trend' Lina Locchi najaarscollectie 2022 biedt laarzen, schoenen en tassen die je moeiteloos kunt dragen met iedere stylish office-, weekend of clubbing outfit.

null

Lina, de stylish laarzen expert

De makers van de Lina Locchi collectie zijn een absolute autoriteit op het gebied van laarzen; booties voor het weekeinde, geklede laarzen voor kantoor of classy heels voor club; Lina inspireert door de de ultieme mix van chic en comfort;

Bekijk hier alle laarzen

Laat je inspireren

Item 1 of 5

Our Must Have categories

Onze favorites

Item 1 of 5
null

Ultieme fashion sneakers

De sneakers uit de Lina Locchi collectie zijn herkenbaar vanwege hun modieuze silhouet, luxe materialen en afwerking en bovenal vanwege hun eigenzinnige kleurgebruik. Combineer ze met een pak in 1 kleur, een kleurrijke statement outfit of de denim van het seizoen.

Bekijk hier alle sneakers

Jouw sneakerguide

Item 1 of 5
null

Ultra chic en eindeloos te combineren

Deze zomer is kleur het toverwoord. Lina Locchi heeft een aantal tassen aan de collectie toegevoegd die je outfits compleet maken. Met onze tassen kun je alle kanten op; is je outfit neutraal? Combineer er een felgekleurde tas bij in oranje of shocking pink. Is je outfit juist uitgesproken? Kies voor een tas in off white of zwart om het geheel te downtonen. Wil je een fashion statement maken? Match dan je tas en outfit in een enkele kleur, bijvoorbeeld in roze of wit.

Bekijk alle it-bags

Must-have bags

Item 1 of 5