Skip to content

Vionic schoenen

Leuke orthopedisch verantwoorde slippers, bestaan die? Jazeker! Kijk eens naar deze Vionic schoenen. De slippers van Vionic beschikken over een orthopedisch verantwoorde zool die goedgekeurd is door erkende podologen. Deze betaalbare slippers zijn leuk om te zien en ondersteunen de voeten optimaal.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Vionic schoenen

   De kracht achter Vionic damesschoenen is dat alle schoenen door erkende podologen gekeurd zijn op veiligheid, kwaliteit en effectiviteit. Hierdoor kunnen ook mensen met afwijkingen bij de voeten genieten van comfortabele en moderne slippers. Podoloog en onderzoeker naar de biochemica van de voeten Philip Vasyli, is verantwoordelijk voor de uitwerking van de missie: betaalbare oplossingen voor moeilijke voeten in een modern jasje. Dankzij hem lopen heel veel mensen tijdens de warme dagen op leuke en orthopedisch verantwoorde slippers.

   Vionic slippers en sandalen voor optimaal comfort

   Dat orthopedische schoenen minder flatteus zijn dan 'gewone' schoenen is een fabel. De slippers en sandalen van Vionic hebben allemaal een naadloze, ondersteunende zool die heerlijk loopt en die ook nog eens modern oogt. Tip: geef je voeten in het begin even de tijd om te wennen aan de zool van je nieuwe Vionic schoenen.

   Bestel nu slippers van Vionic op assem.nl

   Bekijk nu onze collectie damesschoenen van Vionic. Bestel je nieuwe zomerse en optimaal ondersteunende paar blikvangers eenvoudig online op assem.nl en krijg ze binnen 1 tot 3 werkdagen gratis thuisgestuurd of haal ze op in één van onze winkels! Zijn de schoenen toch niet naar wens? Dan kun je ze binnen 30 dagen gratis retourneren. Vind nog meer zomerse schoenen bij één van deze topmerken: Ilse JacobsenFitFlop TMPertiniToralHavaianas en Lina Locchi. Vergeet ook niet te kijken naar onze uitgebreide collectie damesschoenen en herenschoenen.