Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Binnen 1 tot 3 werkdagen in huis Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu

Veterschoenen

Veterschoenen zijn eigenlijk tijdens iedere gelegenheid te dragen en daarom dan ook nog altijd zeer populair onder de meisjes. Als ouder kunt u er daarnaast gemakkelijk voor zorgen dat uw meisje heerlijk comfortabel zal lopen en op die manier gemakkelijk de eerste stapjes zal kunnen zetten. Ook na dat moment zullen de veterschoenen goed bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van uw meisje, aangezien de schoenen over het algemeen al snel vooraan zullen staan in de collectie. Dit komt onder andere door het feit dat we bij de veterschoenen natuurlijk gebruik maken van de beste merken zoals Adidas en Lelli Kelly.

De veterschoenen zijn beschikbaar in een aantal verschillende kleuren. Zo zullen de kleuren als beige, roze en wit het bijvoorbeeld uitstekend doen in de zomer en in de lente, maar is het net als bij de babyschoenen, booties en instapschoenen ook mogelijk deze te dragen in de andere seizoenen zoals de winter en daarbij te kiezen voor zwart of blauw. De veterschoenen kunnen op die manier met een groot aantal outfits worden gecombineerd. De veterschoenen staan zo in ieder geval garant voor een goede uitstraling en zullen er zo voor zorgen dat uw meisje heel trendy voor de dag kan komen.