Skip to content

Gespschoenen

Een nette gespschoen draag je casual net zo gemakkelijk als zakelijk. In ons assortiment gespschoenen vind je allerlei modellen van verschillende topmerken. Kijk gerust rond en doe jezelf een paar fraaie gespschoenen cadeau.

  Maat
  Highlights
  Maat
  Prijs
  € 191 - € 192

  Gespschoenen

  Gespschoenen zijn gewild en geliefd onder de heren. De meeste heren bezitten wel een paar of misschien wel meerdere paren. Ze zijn populair omdat ze een zakelijke uitstraling hebben en ze staan perfect onder een maatpak of andere zakelijke outfit. We onderscheiden twee verschillende soorten gespschoenen. Zo zijn er gespschoenen met één strap en één gesp -single monk strap schoenen- en er zijn gespschoenen met dubbele straps en dubbele gespen. Gespschoenen met dubbele straps en gespen noemen we ook wel: double monk strap schoenen.

  Casual en chic

  Er zijn dus single en double monk strap schoenen. Het verschil zit 'em niet alleen in het aantal bandjes en gespen. De single monk strap schoenen draag je doorgaans onder een maatpak en de double monk strap schoenen zijn meer casual schoenen. Vanwege de dubbele band en gesp ziet de schoen er vlot en speels uit. Deze dubbele gespschoenen zorgen voor een gelikte uitstraling, waarbij je laat zien dat je houdt van klasse en van een lolletje op z'n tijd. De enkele gespschoen is juist de perfecte schoen voor onder een maatpak. De gespschoenen zijn gemakkelijk zakelijk te combineren. Wat dacht je van cognackleurige gespschoenen? Deze passen perfect bij een bruin pak. Zwarte gespschoenen staan goed bij een grijs pak of zwart pak natuurlijk. Wat betreft je riem is het aan te raden dat deze dezelfde kleur heeft als je schoenen. Zo ontstaat er een mooi, stijlvol geheel.

  Vele gespschoenen van topmerken

  In ons assortiment gespschoenen vind je allerlei soorten en maten van verschillende topmerken. Zo verkopen we single en double monk strap schoenen van Santoni, Magnanni, Van Bommel, Giuseppe Maurizio, Stefano Lauran en Floris van Bommel. Kies voor Italiaans vakmanschap (bijvoorbeeld Santoni en Giuseppe Maurizio), Spaans temperament (Magnanni) of Neerlands trots (Van Bommel en Floris van Bommel). Al deze merken hebben een eigen vertaling van de gespschoen. Wat ze gemeen hebben met elkaar is de kwaliteit van de schoenen. Stuk voor stuk zijn dit topmerken die staan voor kwaliteit. Dit zie je én dit voel je.

  Shop jouw nieuwe gespschoenen op assem.nl

  Bekijk hier het uitgebreide aanbod single monk strap of double monk strap schoenen en bijpassende riemen in onze webshop. Bestel je jouw gespschoenen via onze webshop, dan betaal je, mits de bestelwaarde boven de €50,- ligt, geen verzendkosten. Wij bezorgen je bestelling vervolgens binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou thuis. Ook heb je 100 dagen bedenktijd en mag je jouw schoenen gratis retour zenden.