Skip to content
Fijnproever in schoenen

FitFlop TM schoenen

FitFlop is opgericht in 2006 door Marcia Kilgore. Marcia Kilgore had voor ogen de meest comfortabele schoenen ter wereld te creëren. Samen met twee Britse biomechanici, heeft zij een Microwobbleboard-middenzool met driedubbele densiteit ontwikkeld. Dankzij de super comfortabele middenzool word de druk op de voetzool verspreid en wordt een ergonomisch comfort van wereldklasse aangeboden.

Maat
Mijn actieve filters
Categorieën
Merk
Highlights
Maat
Korting
Prijs
€ 39 - € 160
Kleur
Collectie
Materiaal
Binnenvoering
Trends
Mijn actieve filters

FitFlop TM schoenen

Het label FitFlop TM maakt haar damesschoenen vanuit de gedachte dat een geïnspireerd leven begint met een goede fundering. In 2006 stelde Marcia Kilgore, oprichtster van FitFlop, zich een doel voor ogen: de comfortabelste schoenen ter wereld creëren. Hiervoor zocht ze de samenwerking met twee Britse biomechanici. Samen ontwikkelden ze een Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit. Snel daarna was de lancering van de eerste FitFlop sandaal, de WALKSTAR, een feit. Inmiddels worden er wereldwijd jaarlijks meer dan 27 miljoen paar FlipFlop schoenen verkocht.

FitFlop slippers en sandalen

Het assortiment van FitFlop bestaat met name uit slippers en sandalen voor dames. Alle schoenen van FitFlop bieden een uitstekend loopcomfort, mede dankzij de nieuwe SupercomFF™-middenzool. Deze zool verspreidt de druk op de voetzool en biedt zo een ergonomisch comfort van wereldklasse.

FitFlops online kopen

In onze webshop vind je een uitgebreide collectie FitFlop™ sandalen. Bestel nu jouw FitFlop™ sandalen online en ontvang ze binnen 1 tot 3 werkdagen thuis. Je bestelling wordt kosteloos bezorgd, mits de bestelwaarde boven de €50,- ligt. Zijn de sandalen toch niet helemaal naar wens? Dan stuur je jouw bestelling gratis retour. Shop ook andere bekende merken slippers en sandalen zoals Ilse JacobsenHavaianasUGG en Xsensbile Stretchwalker via assem.nl!