Skip to content
Fijnproever in schoenen

BiBi Lou schoenen

BiBi Lou schoenen zijn op en top vrouwelijke schoenen met hier en daar een brutale knipoog. Levenslust, frisheid en jeugdigheid zijn belangrijke kernwaarden voor het Spaanse schoenenlabel. De jonge dames van nu zullen de sandalen van BiBi Lou dan ook zeker kunnen waarderen. Bekijk ze hier allemaal!

Maat
Mijn actieve filters
Categorieën
Merk
Highlights
Maat
Korting
Prijs
€ 55 - € 155
Kleur
Materiaal
Uitneembaar voetbed
Hakhoogte
Trends
Mijn actieve filters

BiBi Lou schoenen

Het Spaanse merk BiBi Lou richt zich op jonge vrouwen die trends volgen die vrouwelijk, anders, soms een beetje brutaal en met een dikke knipoog, zijn. De BiBi Lou-vrouw is sterk en klaar voor haar toekomst. Het trendy schoenenlabel wordt gekenmerkt door een eigen relevante persoonlijkheid. Frisheid, jeugdigheid en levenslust zijn duidelijke kernwaarden van het merk.

Het comfort van BiBi Lou schoenen

BiBi Lou vindt het belangrijk dat vrouwen de gehele dag op hun schoenen kunnen lopen zonder pijn te ervaren. Echte BiBi Lou schoenen zijn dan ook super comfortabel en tegelijkertijd modebewust. In alles, van het ontwerpproces van de schoenen tot het uitzoeken van de juiste materialen en de nuances van het verhaal, klinkt de filosofie van het merk door: het opnieuw tegenkomen en terugbrengen van de vrouwelijke essentie.

Bestel BiBi Lou eenvoudig online via assem.nl

Bekijk de collectie van BiBi Lou schoenen in onze webshop. Je bestelling bezorgen we binnen 1 tot 3 werkdagen gratis bij je thuis of is op te halen in een van onze winkels. En zijn de schoenen toch niet helemaal naar wens? Dan stuurt je jouw bestelling gratis, binnen 14 dagen, weer naar ons terug! Kijk voor nog meer mooie damesschoenen op assem.nl en bewonder topmerken als: MaceLina LocchiPertiniGaborToralVIA VAIHogan en zoveel meer.