Skip to content

Superga damesschoenen

Superga is een sneakermerk bestaande uit verschillende modellen. De sneakers zijn uitgevoerd in verschillende materialen. Dit zie je terug in de zolen en veters. De damesschoenen van Superga hebben een zomerse uitstraling en kun je gemakkelijk combineren onder allerlei outfits.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Superga 

   Superga is een Italiaans schoenenmerk uit Italië. De eerste fabriek van dit sneakermerk werd in 1911 gebouwd in Turijn. Het doel van Superga was om schoenen met rubberen zolen te produceren. Na de oorlog veranderde het doel naar het creëren van hoogwaardige schoenen. Inmiddels is Superga wereldwijd verkrijgbaar. Beroemdheden als Alexa Chung en Rita Ora zijn groot fan van het sneakermerk en hebben zelfs een eigen succesvolle collectie ontworpen. Ieder jaar komt er een nieuwe samenwerking tot stand met een beroemdheid voor een eigen collectie bij Superga. De schoenen zijn te herkennen aan de platte witte zolen en super sterke stoffen. De collecties bestaan uit diverse prints en kleuren voor dames, heren en kinderen.  

   Koop uw schoenen van Superga online, op Assem.nl. 

   Bestel eenvoudig Superga schoenen via Assem.nl met gratis verzending en retourneren.  Is Superga toch niet het merk voor u? Geen probleem! Op Assem.nl kiest u uit meer dan 130 andere topmerken, zoals Sperry en Nike, uw ideale schoenen. Die na uw bestelling razendsnel en gratis bij u worden thuisbezorgd!