Skip to content

Panama Jack damesschoenen

Maat
Mijn filters
Merk
Maat
Prijs
€ 125 - € 126
Mijn filters
Panama Jack Panama Jack Dames Enkellaarsjes Zwart led vacht rijgbootie Panama Jack Panama Jack Dames Enkellaarsjes Zwart led vacht rijgbootie

Panama Jack damesschoenen

Wie kiest voor schoenen van Panama Jack, kiest voor stoere schoenen. De schoenen zijn perfect voor dames die houden van avontuur. De slogan van Panama Jack is ‘created to walk’ en dit is ook zeker wat het merk biedt. De schoenen zijn zeer geschikt voor wandelingen in woeste landschappen zoals woestijnen en bossen. De schoenen van Panama Jack zijn echter niet alleen geschikt voor lange wandelpartijen, maar ook voor dagelijks gebruik om uw outfit af te maken. 

Al sinds de oprichting van het merk Panama Jack, hechten zij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Schoenen van Panama Jack garanderen kwaliteit en comfort. Het Spaanse schoenenmerk maakt gebruik van duurzame materiaalsoorten, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw schoenen. Hierbij wordt het comfort van de schoenen ook in acht genomen. Met een paar schoenen van Panama Jack bent u dan ook verzekerd van een perfect paar schoenen.