Skip to content

Angelo Bervicato damesschoenen

Angelo Bervicato is een Italiaans schoenenmerk dat schoenen van kwaliteit produceert. Angelo Bervicato damesschoenen shop je online via deze pagina of in een van onze winkels. 

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Angelo Bervicato damesschoenen

   Het Italiaanse merk Angelo Bervicato bestaat al een lange tijd. Het merk is opgericht in 1982 en staat bekend om haar laarzen van uitstekende kwaliteit. Het ontwerp- en productieproces vindt nog steeds plaats in Italië. Voor de productie van de schoenen van Angelo Bervicato wordt gebruik gemaakt van de beste ledersoorten, waardoor kwaliteit en comfort gegarandeerd is. 

    

   Uitgebreide collectie van Angelo Bervicato

   De collectie van Angelo Bervicato is zeer uitgebreid, wat als voordeel heeft dat er altijd een paar naar wens bij zit. De laarzen zijn er in diverse modellen, van over de knie laarzen, tot enkellaarsjes. Alle laarzen hebben een vrouwelijke look en de hakhoogtes variëren tussen de 0 en 10 centimeter. 

    

   Bestel jouw Angelo Bervicato schoenen eenvoudig online via assem.nl

   Angelo Bervicato dameslaarzen zijn ieder seizoen weer goed vertegenwoordigd in onze uitgebreide collectie, zowel in de zomer als de winter. Laarzen zijn namelijk niet meer alleen aan de winter verbonden, maar ook in de zomer zijn enkellaarsjes een goede aanvulling in jouw garderobe. Wanneer je jouw laarzen van Angelo Bervicato online via Assem.nl bestelt, worden deze de volgende dag gratis bij jouw thuis bezorgd.