Skip to content

Summum

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Summum

   In 1998 werd Summum Woman opgericht in Amsterdam. Sinds de oprichting heeft het bedrijf niet stil gezeten, inmiddels zijn de producten van Summum Woman in meer dan 900 winkels te koop over de hele wereld. De gedachten achter het ontwikkelen van kleding is Amsterdam met een internationaal tintje, in ieder kledingstuk willen zij dit naar voren laten komen. Hierbij wordt niet alleen naar de Nederlandse trends gekeken, maar ook de internationale trends. 

   Kleding van Summum Woman

   Of u nu op zoek bent naar een feestelijke jurk, casual colbert of een t-shirt, u vindt het allemaal bij ons in de collectie. De kleding gaat goed met de tijd mee en is voorzien van de laatste trends. Ondanks dat wij de Summum Woman schoenen niet hebben vindt u bij ons in het assortiment gegarandeerd een passende damesschoen. Om uw outfit af te maken kunt u kiezen voor een trendy tas van Michael Kors, Furla of LouLou Essentiels. 

   Gratis en snel bij u thuisbezorgd

   Als uw bestelling een orderwaarde boven de € 50,00 heeft bezorgen wij uw bestelling snél en gratis bij u thuis! Mocht het artikel niet geheel naar wens zijn dan kunt het artikel binnen 14 dagen kosteloos retourneren.