Skip to content

Waldläufer sneakers

Houd jij van de buitenlucht en ben je een actief iemand? Dan zijn Waldläufers net wat voor jou. Waldläufer is een grote naam in de categorie outdoor schoenen. Meters maken, doe je dus op Waldläufers.

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Highlights
  Maat
  Korting
  Prijs
  € 51 - € 160
  Kleur
  Collectie
  Materiaal
  Binnenvoering
  Uitneembaar voetbed
  Breedtemaat
  Mijn filters
  Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Taupe 724006 Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Taupe 724006
  Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Taupe 984002 Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Taupe 984002
  Waldlaufer Waldlaufer Dames Sneakers Wit 622003 Waldlaufer Waldlaufer Dames Sneakers Wit 622003
  Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Blauw 724006 Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Blauw 724006
  Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Blauw 984002 Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Blauw 984002
  Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Blauw 734007 Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Blauw 734007
  Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Grijs 734007 Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Grijs 734007
  Waldlaufer Waldlaufer Dames Sneakers Blauw 626014 Waldlaufer Waldlaufer Dames Sneakers Blauw 626014
  Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Antraciet 323301 Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Antraciet 323301
  Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Zwart 388001 Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Zwart 388001
  Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Midden bruin 714701 Waldlaufer Waldlaufer Heren Sneakers Midden bruin 714701

  Waldläufer sneakers

  De paden op, de lanen in. Met Waldläufer inderdaad. Dit outdoor merk is in 1960 opgericht door de Duitser Günther Bauer. Een outdoorfan die voor de naam Waldläufer heeft gekozen -wat letterlijk woudloper betekent- omdat hij zelf zo graag in de buitenlucht is. De schoenen van Waldläufer zijn dan ook ontworpen voor de actieve mens. Dit houdt in dat er veel onderzoek is gedaan naar waar een goede outdoor schoen aan moet voldoen en dat er bewust wordt gekozen voor natuurlijke leersoorten en de beste materialen. Alles voor de perfecte pasvorm en een groot draagcomfort. De sneakers van Waldläufer zijn trendy én comfortabel. Dit comfort zie je onder andere terug in het uitneembaar voetbed. Bij een Waldläufer is het dus altijd mogelijk om je eigen persoonlijke inlegzool te gebruiken.

  Trendy en comfortabel

  Een goede pasvorm en optimaal draagcomfort, dat is waar Waldläufer voor staat. Maar dat wil niet zeggen dat de looks niet meetellen. Bij Waldläufer vinden ze het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar de laatste trends. Want trendy en comfort kunnen prima samen in één schoen terug te zien zijn. Wil je een comfortabele sneaker met een print? Dat kan. Wil je perfect passende suède sneakers? Ook die biedt Waldläufer. Liever geen veters, maar wel klittenband of een ritsje? Geen probleem, de collectie van Waldläufer sneakers is dermate groot dat er gegarandeerd iets naar wens tussen zit.

  Voor dames én heren

  Waldläufer maakt sneakers en andere schoenen voor dames en heren. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de laatste trends alsook met de flexibiliteit van de schoenen. Waldläufers voelen licht aan en lopen lekker soepel. Niets voor niets luidt het motto van het Duitse schoenenlabel: 'Waldläufer is de schoen die u niet voelt'. En daar is geen woord aan gelogen. Aan het eind van de dag heb je geen zere voeten, alleen maar een voldaan gevoel omdat je veel buitenlucht hebt opgesnoven of veel werk hebt verzet.

  Shop jouw nieuwe Waldläufers bij assem.nl

  Zoek je modieuze sneakers waar je uren op kunt lopen? Die stevig aanvoelen en een perfecte pasvorm hebben? Sneakers die passen onder zowel een broek als een zwierige rok? Een paar neutrale sneakers waar je niet gauw op uitgekeken raakt? Dan is Waldläufer echt een schoenenmerk voor jou. Naast de Waldläufer sneakers heb je op assem.nl een ruime keus uit andere Waldläufer schoenen. Bekijk hier de gehele Waldläufer collectie.