Skip to content

Saucony sneakers

Deze Saucony sneakers zijn de perfecte sportieve aanvulling op jouw collectie!

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Saucony sneakers

   Houd je van een sportieve stijl en zoek je nieuwe sneakers? Dan is Saucony perfect voor jou. Dit merk maakte oorspronkelijk enkel hardloopschoenen, maar ontwerpt sinds enkele jaren ook casual sneakers. Schoenen van dit merk zijn beschikbaar voor zowel dames als heren, waardoor iedereen er stijlvol bij kan lopen. Echter is de leuke stijl niet eens waarom het merk zo populair is. Want wie eenmaal schoenen van Saucony heeft aangehad, wil namelijk nooit meer anders. Het gigantische draagcomfort zorgt ervoor dat je de schoenen het liefst elke dag aantrekt. Dat maakt de schoenen perfect voor wie veel loopt voor zijn of haar werk, voor wie regelmatig een hele dag door een stad struint, of voor wie graag een park of bos in trekt voor een lange wandeling.

   Zoveel sneakers, zoveel kleuren

   Gelukkig draait het niet alleen om comfort: dit schoenenmerk staat namelijk bekend om haar vrolijke kleurgebruik, en levert daardoor zeker niet in op stijl. Denk aan groene, gele en blauwe tinten, en bij veel modellen zelfs een combinatie van meerdere kleuren. Dit zorgt ervoor dat het bij veel andere kleuren in je kast past, en de schoenen je outfit altijd een vrolijke uitstraling meegeven. Draag je toch liever een neutrale kleur? Ook dat kan, want Saucony breidt haar collectie regelmatig uit met basic kleuren zoals beige, zwart of wit. Zo zit er voor iedereen een geschikte Saucony-sneaker tussen, en passen de schoenen bij elke stijl.

   Over het merk Saucony

   Saucony is een schoenenmerk dat zich richt op sportievelingen. Het merk maakt al schoenen sinds 1898, en hoopt door haar sportieve ontwerpen mensen aan het lopen te krijgen. Door innovatieve designs biedt het merk enkel schoenen die enorm comfortabel lopen, waardoor je er vele kilometers op kunt afleggen. Hoewel Saucony ontstond als echt sportmerk, kun je er inmiddels ook sneakers voor overdag shoppen. Uiteraard met dezelfde sportieve uitstraling als de hardloopschoenen.

   Naast de gezondheid van de mens, vindt dit schoenenmerk de gezondheid van Moeder Aarde ook enorm belangrijk. Daarom probeert Saucony een zo klein mogelijke voetafdruk achter te laten in het productieproces. Hoe ze dat doen? Door zo min mogelijk plastic te gebruiken bijvoorbeeld, en in plaats daarvan gebruik te maken van natuurlijke materialen. Ook gerecyclede materialen komen veel voor in de schoenen van Saucony. Het merk zit aangesloten bij verschillende duurzaamheidsinitiatieven, waardoor ze transparant over hun maakproces communiceren. Dit maakt dat je ook zeker weet dat de makers van jouw schoenen goed behandeld worden. Win-win!

   Shoppen bij Van den Assem

   Bestellen bij Van den Assem is eenvoudig, dankzij de filters die jouw zoektocht makkelijker maken. Met behulp van de filters stel je in een paar muisklikken je hele outfit samen. Selecteer niet alleen schoenen, maar ook kleding, tassen en accessoires. Combineer je nieuwe Saucony sneakers dus met een stijlvolle outfit, en bestel alles in één keer. Komt het bedrag boven de 50 euro uit? Dan bezorgen we je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen gratis bij je thuis. En blijkt iets uit je pakket toch niet te passen, dan stuur je het ook kosteloos -binnen 100 dagen- naar ons terug, of ruil je het voor een nieuw exemplaar. Dat geldt natuurlijk ook voor je nieuwe schoenen.