Skip to content

Zwarte Gabor sneakers

Zwarte sneakers passen overal bij. Zwarte Gabor sneakers passen overal bij én zitten ontzettend lekker.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Zwarte Gabor sneakers

   Bijna iedereen heeft wel een sneakerpaar of wat in zijn of haar schoenenkast staan. Er zitten dan ook veel voordelen aan sneakers. Ze lopen comfortabel, ze passen bij verschillende outfits en je draagt ze naar verschillende gelegenheden. En als we het hebben over sneakers die overal bij passen: zwarte sneakers zijn de alleskunners onder de alleskunners. Bedenk een outfit en er past een paar zwarte sneakers onder. Het Duitse merk Gabor maakt als sinds 1949 schoenen. Als je dus op zoek bent naar een betrouwbaar merk dat de juiste zwarte sneakers voor jou maakt, dan is Gabor misschien wel jouw merk. Bekijk hier onze collectie zwarte Gabor sneakers.

   Voor iedereen de juiste Gabor schoenen

   Het comfort dat de Gabor schoenen zo kenmerkt heeft onder andere te maken met de keuze van materialen. Gabor kiest bewust voor hele soepele materialen. Ook worden de zolen met veel zorg opgebouwd uit verschillende componenten. Denk bijvoorbeeld aan dempende loopzolen met luchtkussentjes en uitneembare inlegzolen. Als laatste past het merk nog vele andere technieken toe, waardoor het loopcomfort maximaal is. Ook fijn is dat je bij Gabor halve maten, extra wijdte voor de tenen of bal van de voet en zelfs een speciale kuitwijdte voor bijvoorbeeld laarzen vindt. Op deze manier is er voor iedereen een juiste paar Gabor schoenen verkrijgbaar.

   Volop keus in zwarte Gabor sneakers

   Zwarte Gabor sneakers zitten niet alleen heerlijk, ze zien er ook super trendy uit. Ook binnen de categorie zwarte sneakers is een heleboel variëteit te vinden. Kies voor zwarte Gabor sneakers met gouden accenten, in suède of met mesh. De meeste zwarte Gabor sneakers hebben een dikke zool die een stevige grip biedt en die jou op wolken laat lopen.

   Zorgeloos winkelen op assem.nl

   In onze webshop vind je alleen maar topmerken. Gabor is zo'n topmerk, dat al meer dan 70 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van schoenen. Overigens worden Gabor schoenen volledig in Europa geproduceerd. Ook houdt het merk rekening met het milieu door verzendingen zo klimaatneutraal mogelijk te versturen. Dit doen ze door onder andere gebruik te maken van recyclebare enveloppen en transportverpakkingen. Bij ons bekijk je de collectie van zwarte Gabor sneakers in alle rust en krijg je 100 dagen bedenktijd. Ook nemen wij de verzend- en eventuele retourkosten voor onze rekening.