Skip to content

Paul Green sandalen

Zeg je zonneschijn, dan zeg je sandalen. Is er iets fijners dan rondlopen in een open schoentje op warme dagen? Paul Green maakt de leukste sandalen geschikt voor vele gelegenheden. Benieuwd naar onze collectie? Bekijk hier al onze Paul Green sandalen.

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Highlights
  Maat
  Korting
  Prijs
  € 41 - € 80
  Kleur
  Materiaal
  Mijn filters
  Paul Green Paul Green Dames Sandalen Zwart 7961 Paul Green Paul Green Dames Sandalen Zwart 7961
  Paul Green Paul Green Dames Sandalen Beige 7928 Paul Green Paul Green Dames Sandalen Beige 7928
  Paul Green Paul Green Dames Sandalen Zwart 7928 Paul Green Paul Green Dames Sandalen Zwart 7928
  Paul Green Paul Green Dames Sandalen Beige 7961 Paul Green Paul Green Dames Sandalen Beige 7961

  Sandalen Paul Green

  Paul Green. Het klinkt niet echt Duits en toch is dat precies wat dit merk is: van Duitsen bloed. Sterker nog: Paul Green is een van de grootste marktleiders als het gaat om damesschoenen in Duitsland. In 1988 zag het schoenenbedrijf het levenslicht in München. Vandaag de dag vind je het hoofdkantoor in de gemeente Mattsee bei Salzburg in Oostenrijk. Het schoenenlabel legt zich volledig toe op het produceren van schoenen voor de modieuze en zelfbewuste vrouw. Iedere schoen wordt met de hand gemaakt, en er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Dankzij deze zorgvuldigheid hebben de schoenen van Paul Green een ideale pasvorm en een groot draagcomfort.

  Een echte Paul Green

  Tijdens het ontwerp- en maakproces staat de klant centraal. De makers achter Paul Green damesschoenen houden altijd de tevreden klant voor ogen. Daarom kiezen ze consequent voor de beste materialen, moderne designs, duurzaamheid en een perfecte pasvorm. Over smaak valt te twisten, maar dat die pasvorm heel prettig is, voelt iedereen. Zodra je een Paul Green aan je voeten hebt, voel je direct de aandacht en liefde waarmee jouw paar schoenen is gemaakt. Het is dan ook goed te begrijpen dat dit schoenenmerk een van de grootste merken is als het gaat om damesschoenen. Wist je trouwens dat alle schoenen 100% in Europa gemaakt worden, hoofdzakelijk in Oostenrijk maar ook in Kroatië en Bosnië?

  Het motto: zeker en stijlvol

  Het motto van het schoenenmerk is dat iedere vrouw zich zowel zeker als stijlvol moeten voelen in haar schoenen. Het merk doet er alles aan om een vrouw dit gevoel te geven. De damesschoenen worden stuk voor stuk met passie en vakmanschap gemaakt. Voor de schoenen worden de beste grondstoffen en materialen gebruikt. Er is veel zorg en aandacht voor de precieze afwerking en de perfecte pasvorm. De designs variëren van modern tot elegant. Maar welk model je ook kiest, het is een paar voor het leven.