Skip to content

Gouden muiltjes

Op chic met je nieuwe gouden muiltjes. Bekijk hier ons assortiment aan gouden muiltjes.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Gouden muiltjes

   En toen was daar het muiltje. Eigenlijk is deze schoen nooit weggeweest, want het muiltje -of: de muil- is al eeuwenoud. En zoals dat gaat met items die al járen meegaan, de basis blijft hetzelfde maar de uitvoering is aan de tijd onderhevig. Het muiltje is een 'backless shoe' en heeft dus geen achterkant. Je stapt er zo in en het muiltje heeft vaak een spitse of vierkante neus. Soms heeft het een hak en soms ook niet. Muiltjes zijn er dus in vele soorten en maten. Dat maakt het muiltje ook zo leuk. Je kunt kiezen voor een klassieke uitvoering (zwart), een felgekleurd paar of, en dit is een van onze favorieten, een stel gouden muiltjes. Goud is de perfecte kleur om naar een feestje te dragen of om je casual outfit te voorzien van een chique twist.

   Van hoog tot laag en andersom

   Muiltjes kunnen verschillende hakhoogtes hebben. Zo zijn er muiltjes met hoge hakken (een pump maar dan zonder achterkant), muiltjes met kitten heels en queenie hakjes (heel geschikt om naar een feestje te dragen), muiltjes met een blokhak (ideaal zo'n blokhak, want je hebt het gevoel dat je een platte schoen draagt en je wint er toch centimeters mee) en er zijn muiltjes met een platte hak. Deze muiltjes hebben wel wat weg van instapschoenen. Je glipt er zo in en uit. Fijne schoenen om aan te trekken als je op vakantie bent bijvoorbeeld.

   Gouden combinaties

   Goud is een hele gemakkelijke kleur om mee te combineren. Streef je naar een neutrale look met een gouden randje? Draag je gouden muiltjes dan in combinatie met kleuren als taupe, beige, crème en wit. Wil je het juist wat zwaarder aanzetten, combineer de kleur goud dan met volle kleuren als bordeauxrood, smaragdgroen of koningsblauw. Gouden muiltjes -en alle andere schoenen in de kleur goud- zijn heuse alleskunners. Want de kleur goud past bij zo goed als alle kleuren die er bestaan.

   Ontspannen winkelen op assem.nl

   Geen drukke winkels voor jou, maar vanuit je luie stoel rustig rondkijken en bepalen welke gouden muiltjes het beste bij jou passen. Shoppen op assem.nl maken wij voor jou zo ontspannen mogelijk. Zo betaal je bij ons geen verzend- en retourkosten. Mag je 100 dagen de tijd nemen om te beslissen of je je aankoop wilt houden. Hebben we de optie 'achteraf betalen' waar je desgewenst gebruik van mag maken en is onze klantenservice 7 dagen per week bereikbaar.