Skip to content

Santoni laarzen

Je zoekt laarzen van de beste kwaliteit. Bekijk dan hier onze collectie Santoni laarzen.

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Highlights
  Maat
  Korting
  Prijs
  € 521 - € 952
  Kleur
  Soort laars
  Hakhoogte
  Schachthoogte
  Mijn filters

  Santoni laarzen

  Bij het horen van het merk Santoni denk je waarschijnlijk aan kwaliteit. Of misschien aan klasse. Of aan exclusiviteit. Welke van deze woorden ook door je gedachten gaan, ze horen allemaal bij dit ambachtelijke Italiaanse merk. Andrea en Rosa Santoni richtten hun atelier in 1975 op. Met de bedoeling state-of-the-art schoenen te maken voor de echte schoenenliefhebber. De creaties vielen op en het schoenenatelier van de Santoni's groeide. Inmiddels worden de enige echte luxe Santoni schoenen in een eco-vriendelijke fabriek gemaakt. Waar alles onder één dak plaatsvindt. Want, zo vindt de heer Santoni: 'Om kwaliteit en perfectie te garanderen en de jonge garde een gedegen opleiding te bieden, hoort alles en iedereen bij elkaar te zijn'. Sinds 2006 is er naast een herencollectie ook een Santoni damescollectie. De damescollectie telt sneakers, enkellaarsjes, pumps en dus ook Santoni laarzen. Santoni laarzen zijn -net als alle andere schoenen die van de hand van Santoni komen- gemaakt van de beste materialen. met een paar Santoni laarzen in je kast en aan je voeten weet je zeker dat je er seizoen na seizoen piekfijn bij loopt.

  De beste leersoorten

  Santoni maakt gebruik van verschillende kwaliteitsleersoorten. Al het leer dat voor Santoni schoenen wordt gebruikt, wordt door Santoni zelf bekeken en geselecteerd. Meneer Santoni gaat letterlijk met een vergrootglas te werk om zo de beste stukken leer te kunnen bestuderen. Leersoorten die in aanmerking komen voor het maken van Santoni's zijn onder andere kalfsleer en vaarsenleer. Kalfsleer komt van kalveren die maximaal anderhalf jaar oud zijn. Dit leer heeft een extra fijne structuur en is zeer soepel. Vaarsenleer komt van kalveren die anderhalf tot maximaal twee jaar oud zijn. Deze kalveren hebben de zomermaanden in de Alpenweiden van Zwitserland, Oostenrijk en Italië doorgebracht waardoor hun huiden hebben blootgestaan aan hoge temperaturen overdag en lage temperaturen 's nachts. Dankzij deze temperatuurschommelingen hebben de huiden van de kalveren de kans om 'vast' te worden zonder daarbij hun soepelheid te verliezen.

  Shop jouw Santoni laarzen op assem.nl

  Zoek jij kwaliteit en beauty ineen? Dan ben jij vast dol op onze Santoni laarzen. Unieke laarzen waar je jarenlang plezier van hebt. Bestel jouw nieuwe lievelingslaarzen eenvoudig en snel jouw op assem.nl. Let wel op: sommige ontwerpen van Santoni kunnen wat ruimer vallen. Kijk daarom bij de omschrijving van je laarzen of je jouw nieuwe Santoni laarzen beter in een maat kleiner kunt bestellen. We willen jouw winkelbeleving zo optimaal mogelijk maken, door je bestelling binnen 1 tot 3 dagen bij je thuis te bezorgen. En zie je daarna een ander paar Santoni’s dat je nóg mooier vindt? Geen probleem, je kunt je bestelling binnen 100 dagen gratis retourneren. Geniet van jouw mooie laarzen.