Skip to content

Waldlaufer dames sneakers

Verwen je voeten met de beste comfortschoenen en loop op wolken. Bekijk hier ons assortiment Waldläufer dames sneakers.

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Highlights
  Maat
  Korting
  Prijs
  € 69 - € 150
  Kleur
  Materiaal
  Binnenvoering
  Breedtemaat
  Mijn filters
  Waldlaufer Waldlaufer Dames Sneakers Wit 622003 Waldlaufer Waldlaufer Dames Sneakers Wit 622003
  Waldlaufer Waldlaufer Dames Sneakers Blauw 626014 Waldlaufer Waldlaufer Dames Sneakers Blauw 626014

  Waldlaufer dames sneakers

  Dat comfortschoenen niet vlot en hip zijn, is een achterhaald idee. Tegenwoordig zie je het verschil tussen een comfortschoen en een high-end schoen nagenoeg niet. Maar de kenner, de persoon met voeten die comfortschoenen nodig hebben, voelt wel degelijk het verschil tussen comfortschoenen en 'gewone' schoenen. En dat draagcomfort heb je gegarandeerd als je kiest voor Waldläufer dames sneakers. Op deze pagina staan alle modellen overzichtelijk bij elkaar.

  Wellness voor je voeten

  Waldläufer dames sneakers zijn niet zomaar sneakers. Het zijn comfortschoenen in een modern jasje, waar je dagelijks met plezier vele meters op maakt. De ervaring die Waldläufer van generatie op generatie doorgeeft en het traditionele vakmanschap waar Waldläufer schoenen mee worden gemaakt, vormen de perfecte basis voor succesvolle collecties. Het doel is om gezonde schoenen voor het behoud van gezonde voeten te maken. De pasvorm is dan ook een van de belangrijkste pijlers waarop Waldläufer de ontwerpen van de schoenen baseert.

  Iedere voet is anders

  Omdat iedere voet inderdaad anders is, zijn de Waldläufer dames sneakers in verschillende breedtematen verkrijgbaar, is er sprake van extra ondersteuning bij de hiel en zijn de inlegzolen uitneembaar. Daarnaast worden alle Waldläufer schoenen, dus ook Waldläufer dames sneakers, geproduceerd met een luchtgeveerde zool. Zo'n luchtgeveerde zool loopt extra prettig. Het voelt alsof je op wolken loopt. De vering zorgt ervoor dat je geen pijn aan je voeten krijgt en dat drukke dagen niet langer een uitdaging zijn.

  Bestel makkelijk en snel op assem.nl

  Shoppen was nog nooit zo makkelijk. Binnen een paar swipes en klikken plaats jij een bestelling. Wij beloven je dat je jouw Waldläufer dames sneakers binnen 1 tot 3 werkdagen in huis hebt. Of liever gezegd: aan je voeten draagt. Bij een bestelling van minimaal 50 euro is verzending -en ook retourneren- gratis. Daarnaast krijg je meer dan genoeg tijd (30 dagen!) om je schoenen te retourneren. Bestel je graag meerdere modellen in verschillende (breedte)maten? Kies dan voor de optie achteraf betalen met Klarna. Zo betaal je later alleen voor het paar dat je wilt houden. Heb je een vraag? Blijf er niet mee rondlopen, onze klantenservice is 7 dagen bereikbaar.