Skip to content

Stand Studio tassen

Op zoek naar eenvoud en klasse? Kijk dan eens naar deze Stand Studio tassen. Geschikt voor verschillende gelegenheden en altijd een succes.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Stand Studio tassen

   Mooi van eenvoud, draagbare ontwerpen, hoogwaardige kwaliteit, toegankelijke prijzen en gegarandeerd een stijlvolle toevoeging aan je garderobe. Als dit je niet over de streep trekt, dan zijn het de foto's wel. Want de Stand Studio tassen die je in onze collectie vindt, zijn stuk voor stuk plaatjes. Het Zweedse modemerk zag in 2014 het levenslicht en is opgericht door de gevestigde ontwerpster Nellie Kamras.

   Allemaal een beetje anders

   De tassen van Stand Studio vallen op vanwege hun diversiteit. Geen één tas is hetzelfde. Zo zijn er tassen gemaakt van faux fur, leer, wol of suède. Het modewerk volgt de trends, maar dan wel op haar eigen manier. Altijd ingetogen en stijlvol. Je kunt bij Stand Studio terecht voor de klassieke tas, maar ook voor tassen met een metallic finish of een puffer design.

   Van tas tot jas

   Stand Studio is meer dan een tassenmerk. Naast tassen koop je van Stand Studio ook de mooiste jassen. Net als bij de tassen speelt het merk voor de jassen met verschillende materialen. En niet alleen dat. Ook prints en kleuren worden niet geschuwd. Er zijn jassen in een geruit motief en in het felgroen. Ook roze is goed vertegenwoordigd en neutrale kleuren al net zo. Er is voor iedere gelegenheid of stemming een mooie Stand Studio tas of jas te vinden.

   Gratis verzenden en retourneren

   Op assem.nl is het vertrouwd winkelen. Bij ons vind je niet alleen de leukste tassen, mooiste schoenen, fijnste accessoires en prachtige kleding, ook ben je verzekerd van de beste service. Op een (werk)dag voor 23.59 bestelt, is vaak de volgende (werk)dag al in huis. Je betaalt bij een bestelling van minimaal 50 euro geen verzend- en retourkosten. Na ontvangst van je nieuwe Stand Studio tas krijg je maar liefst 30 dagen bedenktijd. Zo weet je zeker of je nieuwe tas bij je past ja of nee.