Skip to content

GUESS damestassen

Op zoek naar een tas van een iconisch merk? Bekijk hier ons assortiment aan GUESS tassen.

Maat
Mijn filters
Categorieën
Merk
Highlights
Korting
Prijs
€ 57 - € 125
Kleur
Materiaal
Mijn filters
GUESS Guess  Damestassen Fuchsia HWZG7879710 GUESS Guess  Damestassen Fuchsia HWZG7879710
GUESS Damestassen , 3 kleuren
124,95 86,95
  • Guess  Damestassen Fuchsia HWZG7879710
  • Guess  Damestassen Zwart HWZG7879710
  • Guess  Damestassen Geel HWZG7879710
Item 1 of 3
-30%
Kies je maat
GUESS Guess  Crossbodytassen Geel retour top handle GUESS Guess  Crossbodytassen Geel retour top handle

GUESS damestassen

Wist je dat het merk GUESS al meer dan 40 jaar bestaat? De grondleggers van het iconische merk zijn de vier broers Marciano. Het modemerk begon in 1981 met het verkopen stone-washed spijkerbroeken. In eerste instantie is GUESS dus een kledingmerk. Intussen telt het merk veel meer collecties. Brillen, schoenen, parfums en ook tassen zijn verkrijgbaar van dit Amerikaanse merk. GUESS tassen zijn te herkennen aan hun trendy designs, vaak gedurfde kleuren, sierlijke afwerking en internationale high-end uitstraling.

Van feloranje tot chic zwart

Het kleurgebruik van GUESS is opvallend te noemen. Het merk schuwt de felle kleuren niet, en houdt daarnaast evengoed van klassiek zwart en fris wit bijvoorbeeld. De kans is dus groot dat jij een GUESS damestas vindt in een kleur die perfect bij jou past. En of je nu kiest voor een rustige dan wel opvallende kleur, een GUESS damestas herken je hoe dan ook van verre. Alle GUESS tassen springen er op hun eigen manier uit. Is het niet vanwege het opvallende hengsel in de vorm van een dikke ketting, dan is het wel dankzij het logo. Zoals je mag verwachten van een kwaliteitsmerk is iedere tas, felgekleurd of niet, perfect afgewerkt en gemaakt voor jarenlang draagplezier.

Duurzaam doen met GUESS

Ook modemerk GUESS is zich doordrongen van de klimaatproblematiek. Het sluit zijn ogen er niet voor. Integendeel. Het merk komt graag in actie. Zo heeft GUESS als doel hun uitstoot van broeikasgassen met 50% en de uitstoot van de distributieketen met 30% te verminderen in 2030. Ook wil het bedrijf alle materialen die van plastic zijn gemaakt, vervangen door gerecycled plastic. Daarnaast heeft GUESS zich aangesloten bij de 'We Mean Business Coalition' door een open brief aan de wereldleiders te ondertekenen om de klimaatverandering tegen te gaan. Op deze manier voelt het dragen van een GUESS damestas nog prettiger.

Bestel makkelijk en snel op assem.nl

GUESS damestassen zijn bijzonder om te zien en bijzonder goed van kwaliteit. En aan een iconische tas hangt dan ook vaak een prijskaartje. Een GUESS damestas kan een behoorlijke investering zijn. Omdat we je verder absoluut niet op kosten willen jagen, rekenen we je geen verzendkosten aan en mocht je je tas willen retourneren, dan betaal je ook geen retourkosten. Je aankoop overdenken, mag natuurlijk. Neem daar ruim de tijd voor. Artikelen mogen binnen 100 dagen geretourneerd worden. Maar geloof ons, als jij jouw nieuwe GUESS tas eenmaal in je handen hebt, dan laat je hem niet meer los. Veel plezier met jouw nieuwe favoriete tas!