Skip to content

Rehab veterschoenen

Rehab veterschoenen zijn anders dan anders. Ben jij toe aan anders dan anders? Shop hier jouw nieuwe Rehab veterschoenen.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Rehab veterschoenen

   Originele en inspirerende schoenen. Dat zijn Rehab veterschoenen. Ieder paar heeft een zogenaamd cheeky little twist en dat maakt Rehab veterschoenen zo leuk. En de schoenen zijn niet alleen maar fun. Ze hebben een groot draagcomfort. Dat betekent dus dat je met de aankoop van een paar Rehab veterschoenen twee vliegen in één klap slaat.

   Voor alle modeliefhebbers

   Houd jij van mode en volg je de trends op de voet? Heb je daarnaast een eigen stijl en herken je kwaliteit van een afstand? Dan val je precies in de doelgroep van Rehab. Wist je trouwens dat Rehab een Nederlands merk is? In 2008 richtte Jaco Flach dit schoenenmerk op. Hij wilde een schoenenmerk neerzetten dat onderscheidende schoenen maakt. In de Rehab collectie zie je dan ook veel bijzondere prints, opvallende details en unieke materialen. Hoewel het onderscheidende karakter belangrijk is, zijn er ook genoeg klassieke modellen. Vooral de klassieke herenschoen is populair bij mannen die (graag) in een pak lopen.

   En nog duurzaam ook

   Duurzaam kun je hier op twee manieren interpreteren. De Rehab veterschoenen zijn duurzaam, omdat ze van dusdanige kwaliteit zijn dat ze seizoenenlang mee kunnen. En Rehab veterschoenen zijn duurzaam, omdat ze gemaakt worden van plantaardig gelooid leer. Plantaardig gelooid leer heeft als voordeel dat bij bewerking ervan alle karakteristieke eigenschappen behouden blijven. Plantaardig gelooid leer geeft een luxe én authentieke touch aan de Rehab veterschoenen.

   Vertrouwd shoppen op assem.nl

   Heb je geen tijd om naar de stad te gaan? Geen zin in drukke winkels? Geen puf om in de rij te staan bij de pashokjes en de kassa? Dan is online shoppen net wat voor jou. Wij hebben al jaren ervaring met het runnen van een webshop en we doen er alles aan om van jouw online shopervaring een online topervaring te maken. Wij zorgen ervoor dat jij jouw nieuwe Rehab veterschoenen binnen 1 tot 3 werkdagen in huis hebt, verzending en retourneren is gratis, je krijgt 100 dagen bedenktijd en onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Kortom: jouw bestelling is in goede handen bij ons. Veel shopplezier.