Skip to content

Beige Magnanni veterschoenen

Chic en stijlvol. Jouw nieuwe beige Magnanni veterschoenen zijn de perfecte aan vulling op je schoenenkast.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Beige Magnanni veterschoenen

   Als wij zeggen: beige. Wat denk jij dan? Wij denken dan direct aan een warme en stijlvolle kleur. Zo'n kleur waar je alle kanten mee op kunt. Een kleur die wordt gebruikt als neutrale ondersteunende kleur, maar ook als een kleur die kan zorgen voor het juiste contrast. Want of je beige nu combineert met aardetinten of felle kleuren: deze kleur komt hoe dan ook goed uit de verf. En als wij zeggen: beige Magnanni schoenen. Wat denk jij dán? Als het goed is komen de woorden Spaans, kwaliteit, handgemaakt en vakmanschap in je op. Zo niet, dan is het de hoogste tijd voor een nadere kennismaking met dit mooie merk.

   Magnanni is de naam

   Als je net als wij dol bent op schoenen, dan herken je kwaliteit van ver. Magnanni is zo'n merk -lees: een topmerk- dat alleen maar kwaliteit levert. De Magnanni schoenen worden namelijk met de hand gemaakt. En dat zie je niet alleen, dat voel je ook. Eenmaal een paar Magnanni schoenen aan je voeten en je wilt niet anders meer. Magnanni schoenen - en in dit geval beige Magnanni veterschoenen- hebben hun comfort te danken aan de manier waarop ze gemaakt zijn. De meeste Magnanni schoenen zijn volgens de Bologna-constructie gemaakt. Dit houdt in dat de bovenkant van de schoen aan de voering wordt bevestigd en de voering wordt aan de zool gestikt. Het resultaat is een hele soepele constructie, niet in de laatste plaats omdat de ruimte tussen de zool en de voering wordt opgevuld met een laagje foam. Daarom zitten ook beige Magnanni veterschoenen als gegoten.

   Dé schoen voor onder een maatpak

   De veterschoen is de uitgelezen schoen voor onder een maatpak. Wat dacht je van een grijs maatpak, fris wit overhemd eronder en dan je nieuwe beige Magnanni veterschoenen erbij aantrekken. Succes verzekerd. Of deze combinatie dan: diepblauw maatpak, sneeuwwit overhemd en natuurlijk je beige Magnanni veterschoenen. Tip: Magnanni maakt niet alleen maar schoenen van het mooiste leer. Ook hebben ze een uitgebreide collectie aan riemen. Grote kans dat jij een matching riem bij jouw nieuwe beige Magnanni veterschoenen vindt.

   Bestel makkelijk en snel op assem.nl

   Ben jij eruit? Wordt jouw volgende paar schoenen een stel chique beige Magnanni veterschoenen? Groot gelijk. Deze beige Magnanni schoenen worden je nieuwe favorieten, Beloofd! Bestel ze eenvoudig in onze webshop. In veel gevallen heb je de schoenen al de volgende werkdag in huis. Verzending is gratis en ook als je je schoenen onverhoopt terug moet sturen, brengen we geen kosten in rekening. En neem gerust de tijd om te beslissen of je een paar schoenen wilt houden ja of nee. De bedenktijd bedraagt namelijk maar liefst 100 dagen. Je hebt dus niets te verliezen. Je hebt alleen maar iets te winnen: prachtige beige Magnanni veterschoenen waar je seizoenlang plezier van hebt.