Skip to content

TOMS sneakers

Wist je dat TOMS sneakers net zo leuk en net zo do good zijn als de espadrilles? Bekijk het hele assortiment hier.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   TOMS sneakers

   Je kent do good schoenenmerk TOMS natuurlijk van de espadrilles. Het is een van de eerste schoenenmerken die met veel respect voor mens en milieu schoenen maakt. Naast de enorm populaire espadrilles maakt dit humane merk ook andere schoenensoorten. Denk aan pantoffels, sandalen, instapschoenen en ook sneakers. Wij kunnen je verklappen dat ze allemaal even leuk zijn.

   Do good met TOMS

   TOMS begon met het maken van espadrilles in 2006. En niet per se om in zo'n kort mogelijke tijd zo veel mogelijk geld te verdienen. TOMS had -en heeft- de wereld iets te vertellen. Namelijk dat we hier zijn om elkaar te helpen. En dat doet TOMS, tegenwoordig anders dan hoe ze het vroeger deden, maar de helpende hand wordt nog steeds geboden. Voorheen hanteerde het merk het 'One for One-model'. Dit model hield in dat per verkocht paar schoenen, een ander paar schoenen werd weggeven. Want ieder mens heeft goede schoenen nodig. En een beter leven begint bij een paar goede schoenen. Tegenwoordig besteedt TOMS een derde van hun winst aan grotere programma's op het gebied van gezondheid, onderwijs en gemeenschapsontwikkeling. Go TOMS!

   Feel good sneakers

   Inderdaad. Het zijn niet alleen do good schoenen die TOMS maakt, ook feel good schoenen. Want zeg nou zelf, als je weet dat er dankzij jouw aankoop andere mensen kunnen worden geholpen dan geeft je dat een fijn gevoel, toch? De aanschaf van een paar TOMS sneakers is dan ook een heel goed idee. Je doet jezelf én een ander een groot plezier. De sneakers van TOMS zijn er voor dames en heren. Wat je mag verwachten? Goede kwaliteit, groot draagcomfort en sneakers in allerlei lichte kleuren.

   Prettig winkelen doe je op assem.nl

   We willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Dat begint met een gebruiksvriendelijke webshop. Onze filters leiden je naar de perfecte schoen. Heb jij jouw nieuwe TOMS sneakers gevonden? Plaats ze in jouw mandje, rond je bestelling af en het wachten kan beginnen. Maar niet lang hoor, want je hebt jouw nieuwe TOMS sneakers binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Verzending is gratis en retourneren trouwens ook. En weet je wat? Om van jouw online shopervaring een topervaring te maken, krijg je bij ons 100 dagen bedenktijd, heb je de keuze om achteraf te betalen als je dat fijner vindt en is onze klantenservice 7 dagen per week bereikbaar. Top!