Skip to content

Beige Mace sneakers

Beige Mace sneakers zijn te leuk om te laten lopen. Bekijk hier al onze beige Mace sneakers.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Beige Mace sneakers

   Sneakers. Een vast gegeven in onze schoenenkasten. Misschien heb je zelfs meerdere paren. En dat begrijpen wij maar al te goed, want ze zitten zo lekker. Daarnaast zijn er zoveel verschillende soorten sneakers, dat je met één paar eigenlijk niet alle smaken weet te vangen. Daarom is het goed om meerdere sneakerparen door de jaren heen aan te schaffen, zodat je altijd het juiste paar voor de juiste gelegenheid bij de hand hebt. Zo zijn er bijvoorbeeld sneakers die geschikt zijn voor een feestje -denk aan platform sneakers-, sneakers die je aantrekt als je een actieve dag gepland hebt of een city trip in het vooruitzicht hebt -dan draag je het liefst echte runners- en sneakers die je ook naar kantoor wilt dragen -slanke leren sneakers-. Je leest het: zoveel gelegenheden, zoveel sneakers. Als we je nog een tip mogen geven: Mace maakt ontzettend leuke sneakers. Zowel gekleurde al neutrale sneakers. Extra mooi zijn de beige Mace sneakers. Heb je ze al gezien?

   Modekleur beige

   Is het je opgevallen dat je de kleur beige veel ziet? Dat kan kloppen, want beige is een echte modekleur. Niet alleen qua kleding maar ook qua schoenen, tassen en andere accessoires is beige een geliefde kleur. Niet gek dus dat Mace een hele lijn beige Mace sneakers heeft. Sommige beige Mace sneakers zijn full beige, terwijl andere exemplaren in de basis beige zijn en verder worden ondersteund met andere kleuren. Denk aan kleurencombinaties als beige met blauw, beige met bruin en beige met roze. Allemaal mooie kleurencombinaties die jouw beige Mace sneakers extra tot hun recht laten komen.

   Compleet schoenenmerk

   Mace maakt niet alleen hele leuke sneakers, het merk is ontzettend allround. Je kunt bijna met iedere schoenenwens bij Mace terecht. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar enkellaarsjes, sandalen, laarzen, instapschoenen, espadrilles, ballerina's, muiltjes of zelfs pantoffels? Dan is Mace jouw schoenenmerk. De stijl van Mace laat zich het beste omschrijven als vrouwelijk, stijlvol en trendy. Op geheel eigen wijze weet Mace de leukste trends te vertalen naar de eigen collectie. Het resultaat zijn kwaliteitsschoenen in een trendy jasje waar je seizoenenlang plezier van kunt hebben.

   Gratis verzending en retour bij Van den Assem

   Heb jij een volle agenda? En lukt het maar niet om een shopmiddag te plannen? Geen nood: bij ons shop je net zo gemakkelijk als in een winkel. Het werkt heel simpel: speur naar je favoriete paar. Heb je ze gevonden? Drop je nieuwe -bijvoorbeeld beige Mace schoenen- in je online winkelmand en reken af. Mocht je de voorkeur geven aan achteraf betalen: geen probleem. Dan kies je voor Klarna. Nu is het wachten geblazen. Heel even maar hoor, want vaak heb je je schoenen de volgende dag al in huis. We bezorgen ze gratis uiteraard. Je past ze thuis in alle rust en hopelijk geniet je nog lang van dit paar schoenen. Mochten de schoenen niet helemaal aan je verwachtingen voldoen: stuur de schoenen dan binnen 100 dagen naar ons retour. Gratis natuurlijk. Makkelijk toch?