Skip to content

Fuchsia slippers

Fuchsia slippers zijn vrolijk en passen perfect bij een echte zomerse outfit. Ga voor kleur met een paar fantastische fuchsia slippers van Van den Assem Schoenen.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Fuchsia slippers

   Geef de zomer extra kleur met een paar vrolijke slippers in trendkleur fuchsia. Fuchsia slippers zijn om verschillende redenen een goed idee. Zo fleuren ze iedere outfit op en matchen deze blikvangers met heel veel andere zomerse kleuren. Gebruik je fuchsia slippers als kers op de taart bij een kleurrijke outfit of maak van je fuchsia slippers dé blikvangers onder een verder rustige look. Laat je inpakken door de pracht van fuchsia en omring je voeten met deze fantastische kleur!

   Fantastisch fuchsia

   Fuchsia is een van de trendkleuren van dit moment. En zoals het ernaar uitziet, blijft dit voorlopig ook wel zo. Niet zo gek, want fuchsia is een echte statement-kleur die kracht en liefde voor het leven uitstraalt. Van fuchsia tassen, tops, blouses en jurken tot zelfs fuchsia pakken: van bijna ieder item voor in de kledingkast is wel een exemplaar in fuchsia te verkrijgen. Vind jij fuchsia fantastisch, maar is een overall fuchsia look je iets te veel van het goede? Dan zijn fuchsia slippers het ideale kleuraccent. Ga voor elegante fuchsia slippers met een hakje, voor onder een feestelijke outfit. Of kies voor casual fuchsia slippers voor onder je zomerse short of jurkje. Het vrolijke fuchsia vormt daarbij een goede combinatie met verschillende materialen. Mooi is bijvoorbeeld de combi met zacht suède. Maar fuchsia leent zich ook prima voor een metallic leren uitvoering. Draag je fuchsia slippers in combinatie met de kleuren oranje, blauw of rood voor een spannende look. Of ga voor een look met de complementaire kleur groen. Dat wordt deze zomer knallen met kleur!

   Andere fuchsia schoenen

   Smaken je fuchsia slippers naar meer, dan kun je jouw shoedrobe ook uitbreiden met andere schoenen in fuchsia. Zo hebben onder andere de merken Toral, VIA VAI en Lina Locchi prachtige enkellaarsjes in fuchsia en zijn er verschillende fraaie fuchsia sneakers voor een meer sportieve look. Een ander type schoenen dat zich geweldig leent voor de kleur fuchsia, is de pump. Draag een paar pumps in fuchsia onder je pak om je zakelijke look een eigenwijs accent te geven. En natuurlijk staan pumps in deze prachtige roze tint prachtig onder een feestelijke jurk. Combineer je fuchsia schoenen met prints en felle kleuren en creëer zo jouw eigen, unieke look.

   Bestel eenvoudig en snel op assem.nl

   Heb jij je oog al laten vallen op een fabuleus paar fuchsia slippers, maar ben je er nog niet compleet van overtuigd dat ze het helemaal zijn voor jou? Geen probleem, want met onze gratis retourneren service kost het je helemaal niks als je besluit de schoenen niet te houden. Je kunt ze bovendien gratis ruilen voor een andere kleur. Bestel je fuchsia slippers nu en je ontvangt je nieuwe favorieten binnen 1 tot 3 werkdagen gratis thuis. Veel shopplezier!