Skip to content

Jeans pumps

Jeans pumps staan (bijna) de hele inhoud van je kledingkast. Bekijk hier ons assortiment aan jeans pumps.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Jeans pumps

   De kleur jeans is een geliefde kleur. Waarom? Omdat hij seizoen-proof is. Laten we dit even toelichten. Jeansblauw is over het algemeen een donkere kleur. Denk maar aan de donkere spijkerbroek. In de winter is zo'n donkere en stemmige kleur dan ook een fijne kleur om te dragen. Wie heeft er niet een donkerblauwe spijkerbroek in zijn of haar kledingkast hangen? Maar de kleur jeansblauw is niet alleen voorbehouden aan de winter. Ook in de zomer zie je de kleur volop in het straatbeeld. Want de kleur donkerblauw met bijvoorbeeld wit doet juist mediterraan aan. Wit en blauw zijn koele kleuren die met de juiste combinaties en accessoires juist heel zomers aandoen. Jeans pumps zijn ook zeer geschikt om het hele jaar rond te dragen.

   Zo combineer je jouw jeans pumps

   Jeansblauw is een makkelijke kleur te combineren met andere kleuren. We noemden zojuist al de klassieker jeansblauw met wit. Een jeans, met wit T-shirt en jeans pumps eronder is dus altijd een schot in de roos. Jouw nieuwe jeans pumps combineren daarnaast ook heel goed met natuurlijke tinten, zoals beige, zand, kaki, crème en camel bijvoorbeeld. Mag het wat jou betreft wel iets pittiger van kleur? Voeg dan een vleugje (of een flinke dosis) okergeel, roze of goud toe. Succes gegarandeerd!

   Lopen op hakken is te leren

   Heb jij een zwak voor pumps, maar denken je voeten hier anders over? Geen nood, op hakken lopen is te leren. Dit gaat letterlijk in kleine stapjes. Hier volgen enkele tips: begin met een schoen die een bescheiden hak heeft. Loop dus eerst op pumps met een hakje van 4 centimeter ongeveer. Voer de hoogte van de hak langzaam op. Iedere keer als je een paar aantrekt met een nieuwe hakhoogte, dan loop je er eerst binnenshuis op. Kleine afstanden (van woonkamer naar keuken en weer terug) en voer daarnaast kleine taken uit op je hakschoenen. Denk bijvoorbeeld aan het uitpakken van de boodschappen of het doen van de strijk. Deze kleine stapjes laten je voeten wennen aan de vorm van de pumps. Om zenuwpijn (bij de bal van je voet) tegen te gaan, kun je er voor kiezen om je derde en vierde teen (geteld vanaf de grote teen) bij elkaar te tapen. Ook is het raadzaam om preventief blaarpleisters te plakken. Succes!

   Op assem.nl bestel je de mooiste jeans pumps

   Bestel je jouw nieuwe, koele en frisse jeans pumps op een werkdag voor 23.59, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis. Pas ze thuis op je gemak en beslis binnen 100 (!) dagen of je de jeans pumps wilt houden. Mocht je besluiten dat de jeans pumps toch niet helemaal jouw ding zijn, of misschien passen ze gewoon niet; stuur ze dan kosteloos retour. Verzending is ook gratis overigens. Het enige waar jouw bestelling aan moet voldoen is een bestelwaarde van 50 euro. En als je vragen hebt over je bestelling, dan horen we graag van je. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar.