Skip to content

TOMS pantoffels

Pantoffels zijn onmisbaar voor binnen. Heerlijke, warme en zachte pantoffels voelen als thuiskomen. TOMS pantoffels zitten misschien wel nóg lekkerder, omdat het een do-good-brand is. Je shopt de warmste TOMS pantoffels hier.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   TOMS pantoffels

   Wat is er fijner dan thuiskomen, je schoenen uittrekken en in je pantoffels schieten? Daar kan niets tegenop. Zodra je voeten de warme binnenzijde raken, weet je dat je kunt ontspannen. Gevoerde pantoffels geven je warmte en rust. Je voelt het comfort niet alleen als je loopt, maar ook als je stilzit op de bank. TOMS maakt pantoffels die heel behaaglijk zijn. De pantoffels zijn gemaakt van stof, aan de binnenzijde voorzien van vacht en hebben een stevige rubberen zool.

   Zacht vanbinnen, stevig vanbuiten

   TOMS pantoffels voelen lekker zacht en comfortabel aan. De binnenzijde is met vacht bekleed. Dit houdt je voeten goed op temperatuur. Voor extra warmte trek je nog een paar sokken aan. De zolen van TOMS pantoffels zijn gemaakt van stevig rubber. En dat is handig, want dat maakt de pantoffels ook geschikt om er heel even mee naar buiten te lopen. Snel de afvalbak buitenzetten of binnenhalen kan gewoon op pantoffels met een harde zool. Daarnaast beschermen pantoffels je vloer ook. Als je een krasgevoelige vloer hebt liggen, dan is het dragen van schoenen binnen misschien niet zo verstandig. Met pantoffels daarentegen bescherm je je vloer te allen tijde.

   Do good met TOMS

   TOMS is een do good schoenenlabel. Sinds de oprichting van het merk in 2006, riep TOMS-oprichter Blake Mycoskie, het One for One®-model in het leven: hij gaf één paar schoenen weg voor elk verkocht paar en steunde grotere programma's voor gezondheid, onderwijs en gemeenschapsontwikkeling door middel van strategische partnerschappen. Inmiddels is de giving back-uitvoering wat aangepast, maar de gedachte erachter niet. Vandaag de dag geeft het schoenenmerk ⅓ van de winst aan sociale initiatieven. Sinds het begin van TOMS heeft het merk een positieve invloed gehad op meer dan 100.000.000 levens. Nu je dit weet, lopen je nieuwe TOMS pantoffels nóg lekkerder.

   Eenvoudig pantoffels bestellen op assem.nl

   Nooit meer koude voeten met TOMS pantoffels aan je voeten. Warme TOMS pantoffels bestel je gemakkelijk vanuit je luie stoel. Bij ons vind je een mooie selectie warme TOMS pantoffels voor zowel dames als heren. Wij bieden herenpantoffels en damespantoffels voor een aantrekkelijke prijs. De modellen zijn geheel volgens de laatste trends! Wanneer je niet tevreden bent over de aankoop, kun je de TOMS pantoffels binnen 100 dagen gratis retourneren.