Skip to content

Michael Kors pantoffels

Heb jij behoefte aan modieuze warme voeten? Kijk dan snel naar ons assortiment aan Michael Kors pantoffels.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Michael Kors pantoffels

   Je hebt behoefte aan warme voeten, maar je wilt ze niet in 'zomaar' een paar pantoffels steken. Nee, jouw voeten verdienen het allerbeste. Daarom valt jouw oog op designer pantoffels. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook omdat je weet dat je dan verzekerd bent van kwaliteit. Wij kunnen je twee dingen vertellen over Michael Kors pantoffels: ze zien er fantastisch uit én ze zijn kwalitatief zeer goed. Dat is dus twee keer 'check'.

   Van drop out naar sold out

   Vraag een gemiddelde modekenner naar Michael Kors en iedereen weet over wie je het hebt. Nu was Michael Kors natuurlijk niet meteen dé Michael Kors. Hij begon aan een mode-opleiding, waar hij al vrij snel mee stopte. Toch kreeg hij als negentienjarige jongen zijn eerste ontwerpopdracht. En die smaakte naar meer. In 1981 besloot hij zijn eigen lijn te lanceren: Michael Kors. Daar voegde hij later een prêt-à-portercollectie speciaal voor vrouwen, een mannencollectie, een eigen parfumlijn en een duurdere tweede lijn genaamd MICHAEL aan toe. En niet onverdienstelijk. Alles wat Michael Kors ontwerpt is een hit. Al heeft zelfs het bedrijf van Michael Kors wel eens roerige tijden gekend. Gelukkig liggen die nu achter hem. Met name de handtassen van Michael Kors gaan als warme broodjes over de toonbank.

   Warm en comfortabel

   Hul je voeten in een paar Michael Kors pantoffels en je loopt er in de meest huiselijke sferen altijd on trend bij. Kies voor een exemplaar met fake fur en een elastieken band, zodat de pantoffels nooit van je voeten glijden. Vind je het juist fijn om met het grootste gemak in en uit je pantoffels te glippen? Dan is het model zonder elastieken band aan de achterzijde meer geschikt voor jou. Er zijn Michael Kors pantoffels waar je het logo op de pantoffel zelf ziet staan of juist op de elastieken band. Maar zoals het een echte Michael Kors betaamt, zie je al van verre dat het gaat om een item van de bekende Amerikaanse ontwerper.

   Snel genieten van je Michael Kors pantoffels

   Kunnen je voeten niet wachten? Bestel dan vandaag nog een paar heerlijk zachte Michael Kors pantoffels. Voor 23.59 op een werkdag besteld, is vaak de volgende werkdag al in huis. Wat betreft verzendkosten kunnen we kort zijn: die zijn voor onze rekening. Ook je retourkosten nemen wij op ons wanneer je besluit dat je Michael Kors pantoffels toch een maatje groter of kleiner moeten zijn. Betaal je liever achteraf, kan dat met 'Klarna' en als je vragen hebt over onze collectie, een van de merken of over je bestelling: onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar.