Skip to content

Beige Mace pantoffels

Thuiskomen en je pantoffels aantrekken. Is er iets fijners dan dat? Jouw nieuwe beige Mace pantoffels shop je hier.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Beige Mace pantoffels

   Warme voeten op koude dagen. Daar zegt iedereen 'ja' tegen, nietwaar? Dus verwen je jezelf met de lekkerste, zachtste, warmste en meest comfortabele pantoffels. Maar één blik op het aanbod van onze webshop en je weet dat er heel veel verschillende soorten pantoffels zijn. Merken zoals UGG, Warmbat, Michael Kors, TOMS, Nubikk, CM Comfort en ook Mace maken de mooiste pantoffels. Ja, de mooiste want pantoffels vandaag de dag zijn hartstikke fashionably. Mace bijvoorbeeld, ontwerpt en maakt ze in allerlei leuke soorten, maten en kleuren. Zo heb je de keuze uit dichte of open pantoffels. Kun je kiezen uit gekleurde pantoffels of juist pantoffels in basic kleuren zoals beige. Beige Mace pantoffels zijn een genot om te dragen en leuk om te zien. Beige is een kleur die lekker blend met andere kleuren en dus niet per se heel erg opvalt. Jouw pantoffels hebben daardoor meer weg van hippe huisschoenen. Warm én modisch verantwoord dus.

   Je pantoffels onderhouden

   Ja, klinkt raar misschien maar ook pantoffels hebben onderhoud nodig. Niet al te veel, maar toch. Hoe je je pantoffels onderhoudt, ligt aan het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Leren pantoffels zijn bijvoorbeeld gemakkelijk schoen te maken. Je verwijdert het ergste vuil met een borstel en daarna poets je je leren schoenen met schoenpoetsmiddel. Suède pantoffels houd je ver uit de buurt van schoenpoetsmiddelen. Wat je nodig hebt, is een suède borsteltje. Hier borstel je het suède weer mooi mee op. Heb je geen suède borsteltje in huis? Gebruik dan een oude broodkorst. Een schapenwollen pantoffel moet je ook met zorg behandelen. Heb je vlekken op je schapenwollen pantoffels zitten? Maak een lauwwarm sopje van milde babyshampoo en verwijder de vlekken uiterst voorzichtig. Laat je pantoffels daarna drogen aan de lucht.

   Heel veel Mace pantoffels

   Beige Mace pantoffels zijn een goede keus als je je voeten in warme pantoffels wilt steken met een natuurlijke uitstraling. En naast deze mooie pantoffels maakt Mace nog veel meer fijne pantoffels in allerlei kleuren. Kies voor aubergine, roze of blauw. Ook heb je de keuze uit pantoffels met een bovenzijde in een rustige kleur, terwijl de zool een fellere kleur heeft. Een pantoffels met een grijze bovenzijde bijvoorbeeld in combinatie met een okergele zool geeft een leuk contrast. En niet in de laatste plaats: warme voeten.

   Behoefte aan warme voeten? Bestel snel op assem.nl!

   Pantoffels draag je het hele jaar door. In de winter omdat je koude voeten hebt, en in de zomer schiet je ze misschien snel aan om de afvalcontainer buiten te zetten of gauw wat in de tuin te werken. Goed nieuws: jouw nieuwe beige Mace pantoffels bezorgen we gratis bij je thuis en vandaag besteld is morgen al in huis. Pas je beige Mace pantoffels in alle rust thuis. Je krijgt zelfs 100 dagen bedenktijd. Retourneren is ook gratis natuurlijk. Maak gebruik van onze achteraf betalen mogelijkheid met Klarna om meerdere paren te kunnen bestellen zonder daar direct diep in de buidel voor te hoeven tasten.