Skip to content

UGG loafers

Loafers of instapschoenen zijn fijne zomerse schoenen. Shop hier de leukste UGG loafers.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   UGG loafers

   We love loafers. Jazeker, want loafers zijn misschien wel de meest ideale schoenen voor in de zomer of voor die mooie warme lentedagen natuurlijk. Er zitten veel voordelen aan de loafers. Ze zijn luchtig, zitten lekker en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. UGG loafers zijn een voorbeeld van hoe een loafer eruit kan zien. Het Californische merk staat bekend om haar sheepskin laarzen, maar inmiddels is UGG zoveel meer dan een grootheid op het gebied van vachtlaarzen. In de UGG-collectie vind je slippers, sandalen, boots, pantoffels, sjaals, mutsen, handschoenen, tassen en luxe loungewear.

   De voordelen van loafers

   Even terug naar voordeel één: ze zijn luchtig. Vaak zijn loafers -zo ook UGG loafers- gemaakt van canvas. Canvas is een stoffen materiaal dat ademt. Canvas schoenen houden je voeten dus luchtig en droog tijdens de warme dagen. Wat betreft voordeel twee, ze zitten lekker, daar hebben we weinig aan toe te voegen. Een loafer heeft letterlijk iets meer om het lijf dan een slipper. Dus UGG loafers zijn dan ook heel geschikt om er langere tijd op te lopen. Je trekt ze net zo gemakkelijk aan naar het strand als naar een lunchafspraak. Als laatste, voordeel nummer drie: loafers zijn er in alle soorten en maten. Bedenk een materiaal of kleur en print en is een loafer voor te vinden. De UGG loafers zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar is felroze of in grijs met gouddraad erdoorheen geweven, terwijl ze ook in de klassieke kleuren verkrijgbaar zijn, zoals wit en zwart.

   Op vakantie en op kantoor

   Het fijne aan UGG loafers is dat ze zowel casual als -daar waar het kan en mag- zakelijk gedragen kunnen worden. Zoals we zojuist al even aanstipten, UGG loafers draag je net zo goed naar het strand als naar een lunchafspraak en misschien ook wel naar die business borrel later op de avond. Het is maar net hoe je jouw UGG loafers verder stijlt. Een luchtig kort jurkje in combinatie met je nieuwe UGG loafers is de perfecte vakantie-outfit. Maar jouw pantalon met nette top staat ook heel erg leuk samen met jouw UGG loafers. Deze casual chique outfit is zeer geschikt om naar kantoor te dragen, dus wat let je?

   Shop jouw UGG loafers op assem.nl

   UGG loafers shoppen was nog nooit zo gemakkelijk. Heb je jouw favoriete zomerse schoenen gevonden, dan bestel je deze eenvoudig en snel op assem.nl. We bezorgen je nieuwe schoenen binnen 1 tot 3 werkdagen gratis bij je thuis. En is je bestelling niet helemaal naar wens, dan mag je deze binnen 100 dagen gratis retourneren. Ben je ook benieuwd naar de rest van onze UGG-collectie? Zoek dan op het merk ‘UGG’ in onze webshop en je krijgt de volledige collectie te zien.