Skip to content

Unisa laarzen

Houd jij van Spaans temperament? Dan is Unisa jouw merk. Kijk eens bij ons uitgebreide assortiment aan Unisa laarzen en geef jezelf een uniek paar cadeau.

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Maat
  Korting
  Prijs
  € 76 - € 140
  Kleur
  Materiaal
  Uitneembaar voetbed
  Schachthoogte
  Mijn filters
  Unisa Unisa Dames Laarzen Blauw LAPES_ST Unisa Unisa Dames Laarzen Blauw LAPES_ST
  Unisa Laarzen , 2 kleuren
  169,95 118,95
  • Unisa Dames Laarzen Blauw LAPES_ST
  • Unisa Dames Laarzen Zwart LAPES_ST
  Item 1 of 2
  -30%
  Kies je maat
  Unisa Unisa Dames Laarzen Zwart LAPES_ST Unisa Unisa Dames Laarzen Zwart LAPES_ST
  Unisa Laarzen , 2 kleuren
  179,95 125,95
  • Unisa Dames Laarzen Zwart LAPES_ST
  • Unisa Dames Laarzen Blauw LAPES_ST
  Item 1 of 2
  -30%
  Kies je maat
  Unisa Unisa Dames Laarzen Zwart Ugena Unisa Unisa Dames Laarzen Zwart Ugena
  Unisa Laarzen , 2 kleuren
  209,95 104,95
  • Unisa Dames Laarzen Zwart Ugena
  • Unisa Dames Laarzen Bruin Ugena
  Item 1 of 2
  -50%
  Kies je maat
  Unisa Unisa Dames Laarzen Zwart JERJES_BS Unisa Unisa Dames Laarzen Zwart JERJES_BS
  Unisa Laarzen , 2 kleuren
  199,95 139,95
  • Unisa Dames Laarzen Zwart JERJES_BS
  • Unisa Dames Laarzen Camel JERJES_BS
  Item 1 of 2
  -30%
  Kies je maat
  Unisa Unisa Dames Laarzen Camel JERJES_BS Unisa Unisa Dames Laarzen Camel JERJES_BS
  Unisa Laarzen , 2 kleuren
  199,95 99,95
  • Unisa Dames Laarzen Camel JERJES_BS
  • Unisa Dames Laarzen Zwart JERJES_BS
  Item 1 of 2
  -50%
  Kies je maat

  Unisa laarzen

  Unisa komt uit het zonnige Spanje, dus dat moet wel een warme en temperamentvolle schoenencollectie betekenen. Sterker nog, de medewerkers van Unisa zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Al die invloeden zorgen ervoor dat je ieder seizoen weer wordt getrakteerd op een verrassende collectie met een frisse vertaling van de hedendaagse trends. Unisa laarzen zijn dan ook stuk voor echte eyecatchers. De laarzen van Unisa zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Kies je voor gladleer, suède, zwart, camel of toch voor donkerbruin? Wordt het een laars met hak, zonder hak, een afzakmodel of tot net over de knie? Zoveel wensen, zoveel smaken ook. Unisa weet er wel raad mee.

  Unisa toen en nu

  Unisa is ontstaan uit een samenwerking tussen schoenenliefhebbers Carlos Musso en Antonio Porta. Eerder introduceerden zij ieder apart van elkaar verschillende schoenenmerken. Later -in de jaren 70- bundelden ze hun krachten en presenteerden ze het hippe en vrouwelijke merk Unisa. In eerste instantie exporteerden ze alleen naar de Verenigde Staten. Gelukkig voor ons werd ook Europa een belangrijke afzetmarkt voor Unisa en genieten wij intussen ook al jaren van hun schoenenhoogstandjes. Trendy, comfortabel, fris en gemaakt van hoogwaardige materialen: dát is Unisa.

  Het Unisa laboratorium

  Ja, je leest het goed. Unisa heeft haar eigen laboratorium. In dit lab worden prototypes van de schoenen uitgebreid onderworpen aan allerlei tests. Op deze manier worden de schoenen constant bijgeschaafd en verbeterd, zodat looks en comfort beide de hoogste score behalen. Het merk maakt gebruik van de beste materialen en die halen ze uit landen als Italië en Indonesië. Maar dichter bij huis gebeurt ook, Spaans leer is een veelgebruikt materiaal voor dit Spaanse label. Al deze expertise, tijd en moeite resulteert in de mooiste designs met het grootste comfort. Eenmaal een paar Unisa laarzen aan je voeten en je weet wat we bedoelen.

  Eenvoudig bestellen op assem.nl

  Laarzen van Unisa shop je eenvoudig bij Van den Assem. Bij een bedrag vanaf 50 euro krijg je de laarzen binnen 1 tot 3 werkdagen gratis thuisbezorgd, en ook retourneren kan binnen 100 dagen zonder kosten. Hierdoor kun je meerdere maten bestellen als je nog twijfelt, zodat je zeker weet dat er een geschikt paar tussen zit. Je krijgt ruim bedenktijd -100 dagen- en als je je nieuwe laarzen toch niet helemaal fantastisch vindt, stuur je ze gewoon terug. Naast Unisa laarzen verkopen we nog een heleboel andere prachtige laarzen van verschillende topmerken. Kijk gerust rond en kies de perfecte laars vanuit je luie stoel.