Skip to content

Lodi laarzen

Vrouwelijke en elegante laarzen vind je op assem.nl. Bekijk hier al onze Lodi laarzen.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Lodi laarzen

   Laarzen zijn onmisbaar in je schoenenkast. Je draagt ze tijdens koudere dagen, maar wat let je om jouw fraaie laarzen te dragen onder een (mini)rok? Gewoon doen. Want Lodi laarzen draag je in principe het hele jaar door. Weet je waarom? Omdat ze heel sexy en vrouwelijk staan bij iedere zelfverzekerde dame en dus geschikt zijn voor meerdere seizoenen én gelegenheden. Genoeg redenen om jezelf een paar Lodi laarzen cadeau te doen, waar je vele jaren plezier van gaat hebben.

   Oelala Lodi

   In Spanje worden mooie schoenen gemaakt. Het merk Lodi vindt ook zijn oorsprong in Spanje. En dat Spaanse temperament is terug te zien in de gehele Lodi collectie. De Lodi collectie in een paar woorden? Spannend, vrouwelijk, elegant en comfortabel. Die laatste zou je misschien niet één, twee, drie verwachten, maar Lodi maakt er een serieuze zaak van. Het familiebedrijf vindt het belangrijk dat vrouwen op de mooiste schoenen lopen, zonder pijn in hun voeten te krijgen. Met een paar Lodi laarzen aan je voeten steel je dus niet alleen de show, je doet er je voeten ook een groot plezier mee.

   De Lodi schoen in drie stappen

   Sinds 1978 rollen er Lodi schoenen van de rolband in de Spaanse stad Elda. Nou ja, van de rolband...ieder paar wordt met grote zorgvuldigheid gemaakt. Stap één is het ontwerpen van de schoenen. Lodi schoenen herken je aan de vrouwelijke designs (hoge hakken, sexy kleuren, slanke modellen). Stap twee is het vinden van de beste leersoorten en andere materialen. Kwaliteit is belangrijk. Lodi neemt de tijd voor het vinden van de beste materialen en heeft intussen natuurlijk ook een mooi netwerk van leveranciers. Stap drie: alle schoenen worden grotendeels met de hand gemaakt. Het vakmanschap straalt er vanaf en dat is ook de reden dat Lodi schoenen zo lekker zitten.

   Bestel makkelijk en snel op assem.nl

   Jouw nieuwe Lodi laarzen staan hier op jou te wachten. Als jij ze op een werkdag voor 23.59 bestelt, dan heb je ze de volgende werkdag al aan je voeten zitten. Is dat niet een mooi vooruitzicht? Mocht je twijfelen aan de maat, bestel dan meerdere paren. Door gebruik te maken van onze achteraf betalen service, reken je later alleen het paar af dat je wilt houden. Verzending en retournering is gratis als je voor minimaal 50 euro bestelt. Heb je nieuwe schoenen eenmaal in huis, draag ze binnen en bepaal of dit dé laarzen voor jou zijn. Je krijgt maar liefst 100 dagen bedenktijd. En heb je een vraag? Blijf er niet mee rondlopen. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Veel shopplezier!