Skip to content

Floris van Bommel laarzen

Op zoek naar laarzen met karakter? Bekijk hier onze eigenwijze collectie Floris van Bommel laarzen.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Floris van Bommel laarzen

   Een tikje tegendraads, en een beetje anders. Floris van Bommel laarzen zijn wat je zegt: niet standaard. En dat is alleen maar leuk, want hoewel standaard soms heerlijk comfortabel is, kan buiten de lijntjes kleuren heel spannend zijn. Dat Floris van Bommel laarzen afwijken van het gangbare heeft alles te maken met Floris van Bommel zelf. Samen met zijn broers Reynier en Pepijn, is hij de negende generatie Van Bommel die aan het hoofd staat van dit charismatische schoenenmerk. De van vader op zoon overgedragen kennis wordt tot op de dag van vandaag toegepast bij de vervaardiging van de Van Bommel schoen. Floris wenste een hippere lijn die naast de ietwat klassieke Van Bommel-collecties liep. De Floris van Bommel lijn werd dus geïntroduceerd, nadat het merk naam en faam maakte met de Van Bommel-collecties.

   Hebben-hebben die laarzen

   De Floris van Bommel laarzen hebben een hoog 'hebben-hebben-gehalte'. Dat komt omdat ze niet alledaags zijn én van uitstekende kwaliteit zijn. Van Bommel schoenen worden al met de hand gemaakt sinds 1734. Met al die ervaringsjaren in the pocket, zou dit wel eens Neerlands oudste schoenenmerk kunnen zijn. Wist je trouwens dat Van Bommel sinds 1952 bij koninklijke beschikking Hofleverancier is? Afijn, terug naar de laarzen. De keuze is reuze. Want vrouwelijke laarzen zijn een tijdloos mode-item. In de collectie Floris van Bommel laarzen vind je laarzen in allerlei hoogtes en stijlen. Kuithoge laarzen, kniehoge laarzen, ritslaarzen en laarzen met een platte hak bijvoorbeeld. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

   Gegarandeerd kwaliteit

   Wanneer je jezelf op een paar Floris van Bommel laarzen trakteert, dan kies je voor kwaliteit. Je moet weten dat ieder paar schoenen uit de koker van (Floris) Van Bommel tijdens het productieproces gemiddeld 280 specialistische handelingen ondergaat. Het maken van een paar schoenen neemt gemiddeld 8 weken in beslag. Die aandacht, die tijd en ook die passie zie je terug in de ontwerpen en in het materiaalgebruik. Hoogwaardige materialen zoals een leren binnenzool, kalfslederen voering, volnerf kalfsoverleer, pekdraad en kuipgelooid zoolleer zorgen ervoor dat jij op wolken loopt.

   Bestel jouw Floris van Bommel laarzen op assem.nl

   Vertrouwd bestellen doe je op assem.nl. Wij behandelen jouw bestelling met zorg. Zodra je jouw bestelling plaatst, gaan wij aan de slag. Vaak heb je jouw nieuwe Floris van Bommel de volgende (werk)dag al in huis. Pas je nieuwe laarzen thuis op je gemak voor de spiegel. Loop er binnenhuis even op en bepaal dan of ze voor altijd de jouwen zijn. En dat beslissen mag best even duren, want je hebt 100 dagen bedenktijd. Besluit je toch voor een ander paar laarzen te gaan? Geen probleem, retourneren is gratis en in onze webshop vind je meer dan 150 topmerken. Er zit vast iets voor je tussen.