Skip to content

Beige Magnanni heren veterschoenen

Op zoek naar kwalitatieve veterschoenen in een kleur die overal bij past? Kijk eens naar onze collectie beige Magannani heren veterschoenen.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Beige Magnanni heren veterschoenen

   Magnanni is er voor alle stijlvolle heren. Het Spaanse schoenenmerk staat bekend om zijn unieke en met de hand gemaakte en opgepoetste herenschoenen. Sinds 1954 legt de familie Blanco zich toe op het maken van verfijnde herenschoenen die zich het beste laten omschrijven als klassiek en elegant. Het familiebedrijf begon klein, maar onder leiding van de derde generatie -Pascual Blanco- heeft het schoenenmerk internationaal faam verworven. Wat je zoal vindt in de collectie herenschoenen van Magnanni? Sneakers, boots, gespschoenen, instapschoenen en natuurlijk de klassieke veterschoen. Veterschoenen zijn de schoenen die iedere man (vaak meerdere) in de kast heeft staan. Je draagt ze naar kantoor, maar smart casual kunnen ze ook gedragen worden. Blijf vooral even stilstaan bij onze beige Magnanni heren veterschoenen. De kleur beige kun je het hele jaar door dragen en combineren met diverse outfits.

   Verschillende veterschoenen

   Veterschoenen worden door heren voornamelijk onder een pak gedragen. Er zijn twee verschillende modellen te onderscheiden wat betreft veterschoenen: het Derby-model en het Oxford-model. Het verschil tussen deze twee modellen heeft te maken met de sluiting van de schoenen. Bij een Derby bevindt de sluiting zich op de wreef. Dit model is meer geschikt voor heren met brede voeten. Bij het Oxford-model -ook wel rijgschoen genoemd- zit de sluiting ook op de wreef, maar is deze gesloten. Dat betekent dat je de schoenen strakker aan kunt trekken. Oftewel, is dit model juist meer geschikt voor heren met een smalle voet.

   Mooi beige

   Beige Magnanni heren veterschoenen zijn een goede aankoop, omdat je deze schoenen heel gemakkelijk combineert met zowel zomerse als winterse outfits. Beige staat extra fraai onder een donkerblauw of grijs pak. Beige is een natuurlijke kleur, die balans in een outfit brengt of juist voor contrast zorgt. Goede kleurcombinaties zijn: wit of crème met beige en voor een iets opvallender effect: oranje met beige. Een oranje detail -denk manchetknopen bijvoorbeeld- kan al heel verrassend zijn.

   Gratis verzending en retour bij Van den Assem

   Als je jouw nieuwe beige Magnanni heren veterschoenen bij ons bestelt, dan sturen wij de schoenendoos met mooie inhoud gratis naar je toe. Thuis pas je je nieuwe veterschoenen in alle rust. Ben je tevreden, dan geniet je nog seizoenenlang van je Magnanni schoenen. Voldoen de schoenen toch niet helemaal aan je verwachtingen, dan mag je ze gratis retourneren. Heb je vragen over je bestelling? Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Alles voor een goede service!