Skip to content
Fijnproever in schoenen

Van Bommel Herenschoenen

Maat
Mijn actieve filters
Categorieën
Merk
Highlights
Maat
Korting
Prijs
€ 143 - € 270
Kleur
Materiaal
Uitneembaar voetbed
Mijn actieve filters

Van Bommel 

De collectie van Van Bommel is afgestemd op de man van nu. Natuurlijk zijn er de klassieke modellen die nog steeds gretig aftrek vinden, maar tegenwoordig gaat Van Bommel ook zeer mee met de tijd. De vrijetijdsschoenen van de Nederlandse trots onder de schoenmakers is dan ook eigentijds te noemen, maar zijn nog steeds gemaakt volgens de strenge eisen aan vakmanschap die eeuwen geleden door de eerste Van Bommels zijn gesteld.

De mooiste Van Bommel schoenen

Echt klassiekers zijn het, de Van Bommel schoenen. Stijlvol én gemaakt van de mooiste materialen. Dit zijn echte eyecatchers! Alle Van Bommel schoenen zijn kleine kunstwerkjes op zich! Het zal dan ook niemand verbazen dat deze schoenen met de grootste zorg zijn ontworpen en vervaardigd. Bij dit topmerk van Nederlandse bodem vindt u alleen maar kwaliteitsschoenen. Het assortiment bestaat uit klassieke herenschoenen, hippe sneakers en verschillende accessoires. Stuk voor stuk tijdloze modellen die u nog vele jaren plezier zullen bezorgen!

Bestel eenvoudig je Van Bommel herenschoenen via onze webshop. Wil je liever langskomen bij één van onze winkels? Je bent van harte welkom!