Skip to content

Sandalen heren

Onze heren sandalen bieden aan de ene kant meer dan voldoende comfort, terwijl u er aan de andere kant ook nog eens uitstekend mee voor de dag kunt komen. De sandalen zijn afkomstig van de beste merken en daarom kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit.

  Maat
  Prijs
  € 199 - € 200
  Xsensible Xsensible Stretchwalker Heren Sandalen Taupe 30604.1 Xsensible Xsensible Stretchwalker Heren Sandalen Taupe 30604.1
  Xsensible Sandalen , 2 kleuren
  199,95
  • Xsensible Stretchwalker Heren Sandalen Taupe 30604.1
  • Xsensible Stretchwalker Heren Sandalen Zwart 30604.1
  Item 1 of 2
  Alleen online
  Kies je maat

  Onze sandalen bieden aan de ene kant meer dan voldoende comfort, terwijl u er aan de andere kant ook nog eens uitstekend mee voor de dag kunt komen. Op die manier wordt het bijvoorbeeld mogelijk om een lange wandeling te maken door de bergen, maar op de sandalen ook gewoon naar een feestje te kunnen. Hierbij zijn de sandalen natuurlijk het meest geschikt voor het gebruik in de zomer of in de lente. Op die momenten zal de temperatuur flink oplopen en is het dus interessant om gebruik te maken van deze open schoenen, zodat uw voeten in ieder geval heerlijk fris blijven.

  De sandalen die we aanbieden in onze nieuwe collectie zijn afkomstig van een aantal van de beste merken. Hierbij kunt u denken aan Rohde en Giuseppe Maurizio. Net als bij de slippers, de veterschoenen en de instapschoenen kunt u daarom rekenen op een uitstekende kwaliteit en is een lange levensduur van de sandalen gegarandeerd. Bovendien zijn de verschillende exemplaren in uiteenlopende kleuren beschikbaar. u kunt kiezen voor het conventionele bruin of zwart, maar het is aan de andere kant ook mogelijk om eens te kiezen voor grijs of wit. Zo zullen de sandalen in combinatie met iedere outfit gedragen kunnen worden.