Skip to content

Panama Jack herenschoenen

Ambachtelijk vakmanschap, vernuftige details en comfortabele schoenen zijn typerende eigenschappen van Panama Jack herenschoenen. Het Spaanse schoenenmerk heeft oog voor kwaliteit en comfort en dat zien we duidelijk terug in de nieuwe herencollectie. Dankzij de antislip zool en het waterproof nappaleer zijn de Panama Jack herenschoenen uitermate geschikt voor avontuurlijke wandelingen en sportieve doeleinden. Shop online of in onze winkel je favoriete Panama Jack laarzen en maak je casual look compleet.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Panama Jack

   Schoenen van Panama Jack zijn de ideale partner voor mensen die avontuur, natuur en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Met de slogan 'created to walk' biedt het Spaanse schoenenmerk Panama Jack schoeisel dat geschikt is voor lange wandelpartijen, zelfs in de meest extreme landschappen zoals rotsen, woestijnen en bossen. Kwaliteit en comfort staan namelijk centraal bij elk ontwerp van dit merk. Elk paar schoenen is duurzaam en comfortabel genoeg om er jarenlang plezier van te hebben. Dankzij het neutrale en stijlvolle karakter van Panama Jack zijn de schoenen ook goed te dragen als casual schoenen in het dagelijkse leven. De ontwerpen zijn immers tijdloos en gepast voor elke leeftijd. 

   De stoere booties voor heren zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Panama Jack produceert op een verantwoorde manier om ook een bijdrage aan een schone wereld toe te voegen. 

   Wij bezorgen uw Panama Jack schoenen razendsnel bij u thuis!

   Razendsnel je nieuwe Panama Jack schoenen in huis? Bestel dan online via Assem.nl! Je krijgt je bestelling gratis thuisbezorgd en indien deze niet helemaal naar wens is, kan de bestelling ook gratis geretourneerd worden binnen 14 dagen.