Skip to content

Giorgio herenschoenen

Giorgio is een Italiaans herenmerk. Alle producten van Giorgio worden met de hand gemaakt wat zorgt voor een goede kwaliteitsschoen met bijzondere afwerkingen. De schoenen worden vervaardigd uit de beste leersoorten want comfort staat bij Giorgio hoog in het vaandel. In collectie Giorgio herenschoenen vind je boots, veterschoenen en gespschoenen. 

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Giorgio is een herenmerk wat geproduceerd wordt in Italië. Alle producten worden met de hand gemaakt en hebben daarom een uitzonderlijke uitstraling. De Italiaanse wijze wordt gecombineerd met de wensen van de Noord-Europese man, wat zorgt voor een perfecte schoen. Giorgio zorgt voor een goede kwaliteitsschoen, die gevaardigd is van de beste leersoorten. Comfort staat dan ook hoog in het vaandel bij het Italiaanse merk. De schoenen worden volledig op een ambachtelijke wijze gemaakt en met de hand afgewerkt. Hierdoor ontstaat er een kwaliteitsschoen met bijzondere afwerkingen. 

   Op assem.nl vindt u de collectie van Giorgio. De collectie bestaat uit verschillende bootiesgespschoenen en veterschoenen. De schoenen hebben een nette, klassieke, maar ook modieuze uitstraling. Tevens zijn er ook bijpassende riemen bij de schoenen, waardoor uw outfit echt compleet wordt. Als u een bestelling plaatst zal hij binnen 1-3 werkdagen geleverd worden met gratis verzending. Mocht de schoenen niet helemaal zijn zoals u had verwacht? Dan kunt u ze binnen 14 dagen gratis retourneren.