Skip to content

Braend herenschoenen

Braend is een Nederlands herenschoenenmerk en biedt een verrassende collectie moderne en stijlvolle herenschoenen. Voor de productie van de schoenen wordt gebruik gemaakt kwalitatieve materiaalsoorten waaronder nubuck, leer en suéde. De Braend herenschoenen zijn stuk voor stuk afgewerkt met een blauw accent als signatuur. 

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Braend herenschoenen

   Inmiddels is het meer dan 10 jaar geleden dat het Nederlandse herenschoenenmerk Braend werd opgericht. Braend biedt een collectie moderne, nette herenschoenen waarvoor gebruik is gemaakt van kwalitatieve materiaalsoorten waaronder nubuck, gevet leer en suède.  De gehele collectie wordt geproduceerd in Portugal en wordt ontworpen door Italiaanse designers. Collecties van Braend kunnen worden herkend aan een blauw accent. Een blauwe accent wordt verwerkt in ieder paar schoenen en komt terug in de stiksels, voering of afwerking.

   Van sportieve veterschoenen tot boots

   In de collectie Braend schoenen op assem.nl vindt je onder andere herenboots en zowel sportieve als nette veterschoen. Een groot gedeelte van de Braend collectie is voorzien van eenvoudige accenten als brogue details, opvallende stiksels of perforaties.  Braend herenschoenen kunnen worden gecombineerd met een stoere jeans of chino, maar staan ook prima onder een pantalon of pak. De collectie is grotendeels verkrijgbaar in maat 39 tot en met 48.

   Binnen 1-3 werkdagen gratis thuis bezorgd

   Herenschoenen van Braend zijn ieder seizoen weer goed vertegenwoordigd in onze uitgebreide collectie herenschoenen. Wacht niet langer en shop nu een nieuw paar Braend herenschoenen op assem.nl. Passen ze niet? Dan kun je ze gratis weer retour sturen.