Skip to content

Harris schoenen

Het merk Harris schoenen is een typisch Italiaans merk dat begon met het produceren van herenschoenen voor het Italiaanse leger voor de eerste wereldoorlog. De schoenen van Harris zijn van perfecte kwaliteit en hebben daarom een lange levensduur. De goede kwaliteit heeft Harris herenschoenen behouden, alleen hebben de legerkisten plaatsgemaakt voor elegante, lederen veterschoenen voor heren.

Maat
Mijn filters
Categorieën
Merk
Maat
Prijs
€ 233 - € 234
Mijn filters

Het ontstaan Harris schoenen

Harris schoenen is in het jaar 1913 ontstaan. Eigenlijk is Harris ontstaan als maker van militaire schoenen, maar op dit moment maakt Harris geen schoenen meer voor het leger. Wel wilt Harris altijd de beste kwaliteit en gebruikt daarbij nog wel het concept van de militaire schoenen. De Harris schoenen werden populair door de lange levensduur van de schoen en de goede kwaliteit die daarbij kwam kijken. Daar staat Harris tot op de dag van vandaag nog bekend om, baas Bruno Famiglietti is dan ook erg trots hier op.


De kwaliteit en levensduur van de Harris schoenen

Het proces van het ontwerp en uitvoeren van de Harris schoenen worden binnen het bedrijf uitgevoerd. Daardoor behoudt Harris goed de controle over het proces. Hierdoor is grote aandacht voor het kiezen van de natuurlijke materialen voor de schoenen. Daarbij wordt er exclusief gebruik gemaakt van het beste leer dat ontwikkeld is bij de beste Franse specialisten. De speciale afwerkingen van de schoenen worden met de hand gedaan. Dit is omdat er voorzichtig omgegaan moet worden met het speciale leer waar de schoenen van worden gemaakt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van crèmes en wax om een speciale kleur te geven aan de schoenen om deze zo uniek te maken. Het vakmanschap wat bij het maken van de Harris schoenen komt kijken levert dus de goede kwaliteit en lange levensduur op.


Collectie Harris herenschoenen

De Harris herenschoenen bestaan, zoals eerder genoemd, uit uitstekende kwaliteit. Dit heeft te maken door de militaire achtergrond. Nog steeds maakt Harris gebruik van deze achtergrond, maar het geeft de schoenen een nieuwe trendy uitstraling. De schoenen van Harris zijn nu elegante, leren heren veterschoenen geworden. Daarbij heeft Harris riemen in dezelfde stijl als de schoenen. Daarmee kan je een outfit helemaal af maken. Hierbij komt dat de schoenen met zorg zijn afgewerkt wat duidelijk terug te zien is. De schoenen zijn tijdloos en voor de man die stijlvol wilt overkomen. De collectie van Harris bestaande uit sneakers, instapschoenen, veterschoenen en boots met de bijpassende riemen en zijn verkrijgbaar bij Van den Assem. Tijdloze schoenen nodig? Bestel de Harris schoenen nu in onze webshop!


Eenvoudig Harris schoenen bij Van den Assem schoenen bestellen

De tijdloze, maar stijlvolle Harris schoenen zijn verkrijgbaar bij Van den Assem. Shop deze eenvoudig op assem.nl. Wij bezorgen de schoenen gratis bij jou thuis. Passen de schoenen niet? Dan stuur je de schoenen weer gratis naar ons retour! Nieuwsgierig naar de andere 200 topmerken bij Van den Assem? Neem gerust een kijkje op assem.nl en shop meer!