Skip to content

Giorgio schoenen

Giorgio schoenen herken je aan hun stoere uitstraling en mooie materialen waarvan ze zijn gemaakt. Bekijk de nieuwste collectie Giorgio schoenen op deze pagina. 

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   De stoere mannenschoenen van Giorgio 1958

   Heeft u zich altijd afgevraagd wat er gebeurt wanneer Italiaanse hartstocht en Hollandse nuchterheid met elkaar worden gecombineerd? Het antwoord: de voetenmode van Giorgio 1958. Deze Italiaanse firma produceert handgemaakte schoenen waarin de Italiaanse stijl is verenigd met de wensen van de Noord-Europese man. Niet alleen hebben Giorgio schoenen een flamboyant uiterlijk, ook comfort staat hoog in het vaandel. Het leer dat voor de vervaardiging wordt gebruikt, wordt tevens gecontroleerd op soepel- en zuiverheid, om optimaal loopgemak te garanderen. Met Giorgio 1958 haalt u dan ook de hoogste kwaliteit in huis.

   Het schoeisel wordt volledig ambachtelijk geproduceerd en met de hand afgewerkt. Bijzondere poetstechnieken spelen hierbij een belangrijke rol, die voor kleurschakeringen zorgen en een prachtig effect op het leder hebben. Hiervoor is een rijke kennis nodig van het gebruikte leer, kennis die u alleen zult aantreffen in de Giorgio fabriek. Deze is gesitueerd op het Italiaanse platteland en bedient haar klanten al vanaf 1958 op hun wenken. Bent u dus op zoek naar hoogstaande Italiaanse voetenmode, overweeg dan eens een paar stoere Giorgio's aan te schaffen.


   Snel en eenvoudig te bestellen op assem.nl

   Met meer dan 200 topmerken heeft Van den Assem altijd iets in de collectie wat bij u past. Houdt u van schoenen van Floris van Bommel of Magnanni? U vindt al deze merken en nog meer bij ons in de webshop. Uw bestelling wordt geheel gratis* en snel bij u thuisbezorgd. Zijn uw Giorgio schoenen niet geheel naar wens? Binnen 14 dagen kunt u ze kosteloos ruilen of retourneren. 

   * Bij besteding vanaf € 50,00 wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Onder de € 50,00 geldt een verzendbijdrage van € 3,95.