Skip to content

Falke sale

Echt lekker sporten doe je in Falke. Bekijk hier onze Falke items in de sale.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   FALKE sale

   Als je aan sportkleding denkt, dan denk je aan de bekende merken. FALKE hoort zeer zeker thuis in het rijtje sportmerken. Groot geworden in de beenmode en intussen actief op meerdere esthetische modegebieden. Zo maakt het merk naast sokken, panty's en overige beenmode ook sportkleding, dagelijkse kleding en ondergoed. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want voor kinderen -inclusief baby's- is er ook een ruime keus aan FALKE producten. Op deze pagina vind je onze FALKE collectie en wel met korting. Want dit is de FALKE sale pagina.

   Echt familiebedrijf

   Voor het ontstaan van het bedrijf FALKE moeten we de geschiedenisboeken induiken. Het is 1895 als dakdekker Franz Falke-Rohen, die in de koude wintermaanden als seizoensgebonden breier werk, zijn eigen tricotagebedrijf opricht. Lang verhaal kort: intussen staat de vierde generatie FALKE aan het roer. Neven Paul en Franz-Peter Falke zetten FALKE nog beter op de kaart en introduceren onder andere innovatieve sportkleding en het nieuwe steunprogramma voor dames- en herenkousen

   Hoge kortingen op FALKE producten

   FALKE producten zijn van uitstekende kwaliteit. FALKE sportkleding is op zo'n manier ontworpen bijvoorbeeld, dat het blessures voorkomt. Ook kan FALKE sportkleding ieder seizoen gedragen worden. In de zomer wordt het vrijgekomen zweet afgevoerd en in de winter houdt sportkleding je juist warm. De sportsokken van FALKE, de sportkleding en het ondergoed maken jouw sportieve avonturen nog prettiger. Op deze pagina zie je alle FALKE items staan, die in de sale zijn. Shoppen is leuk en shoppen in de sale is nog leuker. Want de kortingen op deze pagina kunnen wel oplopen tot 70 procent!

   Vertrouwd winkelen op assem.nl

   Wij bieden enkel en alleen kwaliteit. Onze service past dan ook precies bij de kwaliteit van de producten die we bieden. De Van den Assem-service is helemaal compleet. Zo verzenden wij bestellingen gratis, mag je producten gratis retourneren als ze toch niet aan de verwachtingen voldoen, kun je altijd kiezen voor de optie 'achteraf betalen' en krijg je 100 dagen bedenktijd. Alles voor een fijne online winkelervaring.