Skip to content

Waldlaufer enkellaarsjes

Waldläufer is een merk met een stevige geschiedenis dat kwaliteitsschoenen maakt. Shop hier jouw nieuwe comfortabele Waldläufer enkellaarsjes.

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Highlights
  Maat
  Korting
  Prijs
  € 69 - € 150
  Kleur
  Materiaal
  Binnenvoering
  Uitneembaar voetbed
  Breedtemaat
  Mijn filters
  Waldlaufer Waldlaufer Dames Enkellaarsjes Zwart 771803 Waldlaufer Waldlaufer Dames Enkellaarsjes Zwart 771803
  Waldlaufer Waldlaufer Dames Enkellaarsjes Cognac 771803 Waldlaufer Waldlaufer Dames Enkellaarsjes Cognac 771803
  Waldlaufer Waldlaufer Dames Enkellaarsjes Zwart 608802 Waldlaufer Waldlaufer Dames Enkellaarsjes Zwart 608802
  Waldlaufer Waldlaufer Dames Enkellaarsjes Zand 608802 Waldlaufer Waldlaufer Dames Enkellaarsjes Zand 608802
  Waldlaufer Waldlaufer Dames Enkellaarsjes Zwart 780810 Waldlaufer Waldlaufer Dames Enkellaarsjes Zwart 780810

  Waldlaufer enkellaarsjes

  De comfortschoenen van nu lijken in niets meer op de comfortschoenen van toen. Tegenwoordig zijn comfortschoenen hippe schoenen die voeten gelukkig maken. En zeg nou zelf, gelukkige voeten wil toch iedereen? Waldläufer heeft er een sport - en een hele business - van gemaakt om de mooiste comfortschoenen te ontwerpen en te produceren. En die productie ligt hoog, want dagelijks worden er 15.000 paar Waldläufer schoenen geproduceerd! Dat produceren vindt in Duitsland plaats, in Swchwanheim om precies te zijn. Daar worden onder andere de leukste en meest comfortabele Waldläufer enkellaarsjes gemaakt.

  Lekker lopen op mooie enkellaarsjes

  Met veters, zonder veters, in lakleer, suède, cognackleurig, zwart, gladleer, platte zool of met een klein hakje: Waldläufer enkellaarsjes zijn er in alle soorten en maten. De looks zijn altijd helemaal van nu en het comfort is tijdloos. Het bedrijf maakt dan ook al meer dan 60 jaar schoenen en weet alles van comfort combineren met stijl. Hoogwaardige materialen, flexibele pasvorm en een slim design vormen de perfecte cocktail voor modieuze schoenen, die je dag in dag uit wilt en kunt dragen. Pijnlijke voeten komen niet voor in combinatie met 'Waldläufer'. Welk comfortabele paar in het juiste modieuze jasje heeft jouw voorkeur?

  Mooi, comfortabel én duurzaam

  Waldläufer schoenen, waaronder Waldläufer enkellaarsjes, zitten niet alleen fijn en ogen niet alleen mooi; ze staan ook voor duurzaamheid in de meest brede zin van het woord. Het familiebedrijf doet er alles aan om de footprint zo klein mogelijk te maken. Zo ligt er op het dak van de fabriek in Schwanheim een zonnepaneleninstallatie die zo'n 7000m2 beslaat, financieren ze al jaren een kinderhulpproject in India en zet het bedrijf zich in voor de herbossing in het Paltserwoud, het woud waar de fabriek staat. Op deze manier draagt Waldläufer bij aan de zorg voor planeet en medemens. Dat maakt het lopen op echte Waldläufers nog fijner.

  Shoppen doe je makkelijk en snel op assem.nl

  Juich jij ieder milieuvriendelijk initiatief toe? Dan past een merk als Waldläufer goed bij jou. Kijk eens rustig rond bij de collectie Waldläufer enkellaarsjes waar je jarenlang plezier van hebt. Investeer in kwaliteit, dat zich direct uitbetaalt in comfort. Wij maken jouw investering aantrekkelijk door geen verzend- en retourkosten in rekening te brengen. Ook krijg je standaard 100 dagen bedenktijd. Heb je vragen over Waldläufer of een van onze andere merken? Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar.