Skip to content

Elena Iachi enkellaarsjes

Elena Iachi enkellaarsjes staan garant voor heel veel draagplezier. Bekijk hier ons assortiment aan Elena Iachi enkellaarsjes.

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Highlights
  Maat
  Korting
  Prijs
  € 89 - € 364
  Kleur
  Materiaal
  Binnenvoering
  Schachthoogte
  Mijn filters
  Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Blauw E2004 Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Blauw E2004
  Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Zwart E3422 Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Zwart E3422
  Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Koper E2004 Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Koper E2004
  Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Fuchsia E2016 Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Fuchsia E2016
  Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Zwart E3422 met Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Zwart E3422 met
  Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Brons E3422 met Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Brons E3422 met
  Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Blauw E2016 Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Blauw E2016
  Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Groen E3128-T Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Groen E3128-T
  Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Lood E3128-T Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Lood E3128-T
  Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Petrol E3422 Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Petrol E3422
  Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Groen E3186-T Elena Iachi Elena Iachi Dames Enkellaarsjes Groen E3186-T

  Elena Iachi enkellaarsjes

  Maxi-jurk aan, riem om, hoed op en een paar Elena Iachi enkellaarsjes aan je voeten. Meer heb je niet nodig om super vrouwelijk en stijlvol voor de dag te komen. Liever een lange broek aan? Jouw nieuwe Elena Iachi enkellaarsjes met city western uitstraling passen net zo goed onder je lievelingsjeans. Draag er een mooie top op met daaroverheen een blazer en je bent klaar voor nieuwe (kantoor)dag. Voor een avondje uit trek je je favoriete rokje of jurkje uit de kast et voilà, in combinatie met jouw Elena Iachi enkellaarsjes steel jij gegarandeerd de show.

  Typisch Elena Iachi enkellaarsjes

  Je herkent ze al van verre, de Elena Iachi enkellaarsjes. Spitse neus, schuine hak en hier en daar een kenmerkend cowboy riempje. Dat moeten wel een paar ambachtelijk gemaakte Elena Iachi enkellaarsjes zijn. En ambachtelijk gemaakt, zijn ze. Ontworpen door schoenenontwerpster Elena Iachi in hoogsteigen persoon en handgemaakt in Italië door een team aan vakmensen. Het vakmanschap spat er dan ook vanaf. Alles aan de schoen straalt kwaliteit uit. De beste materialen, de perfecte afwerking en het grote draagcomfort: met een paar Elena Iachi enkellaarsjes loop je op wolken.

  Zusje van Strategia

  Elena Iachi is het zusje van het Italiaanse modemerk Strategia. Ook bij Strategia vind je items van hoge kwaliteit, met een on trend en luxe uitstraling en een groot draagcomfort. Dat draagcomfort van zowel Elena Iachi schoenen als Strategia schoenen heeft te maken met de manier van schoenen vervaardigen. Traditioneel vakmanschap waarbij de meesterschoenmaker de magie het werk laat doen. Als je graag een paar Elena Iachi enkellaarsjes wilt hebben, dan heb je de keus uit de cowboylaars, het lagere enkellaarsje of bijvoorbeeld het enkellaarsje geïnspireerd op de snowboot. Welk model het ook wordt, dat de enkellaarsjes je goed zullen staan en dat ze heerlijk lopen lijdt geen twijfel.

  Geen verzend- en retourkosten

  De Elena Iachi enkellaarsjes zijn allemaal even begerenswaardig. Maar laten we eerlijk zijn, het is een behoorlijke investering. Aan de andere kant: je koopt dan ook niet zomaar een paar schoenen. Je koopt echt vakmanschap waar je jarenlang van geniet. Om jouw investering te beperken, rekenen wij jou geen verzendkosten aan. Ook geen retourkosten overigens. Als er überhaupt sprake zal zijn van retourneren. Want geloof ons, jouw voeten in Elena Iachi enkellaarsjes staat gelijk aan liggen op het meest zachte, warme en comfortabele matras. Geniet ervan!