Skip to content

Dr. Martens sale

De populairste laarsjes van het moment shoppen? Bekijk de Dr. Martens Sale bij Van den Assem schoenen!

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Dr. Martens sale

   Wie op zoek is naar een paar schoenen van Dr. Martens, weet dat het een flinke investering kan zijn. Hoewel de schoenen jarenlang meegaan en het dus zeker je geld waard is, kan besparen alsnog heel fijn zijn. Onze oplossing? Neem een kijkje in de Dr. Martens sale bij Van den Assem schoenen!

   Populaire veterboots van hoge kwaliteit

   Zeg je Dr. Martens, dan denk je al heel snel aan de populaire zwarte veterlaarzen die een groot deel van Nederland in de schoenenkast heeft staan. De schoenen hebben een stoere uitstraling, en hebben wel iets weg van legerlaarzen. Ondanks deze stoere uitstraling, passen ze bij elke soort outfit. In de zomer draag je de veterlaarzen met een schattig jurkje, en in de winter met een mooie spijkerbroek en dikke, gebreide trui. Wanneer je deze laarsjes al eens eerder in je bezit hebt gehad, weet je: geen paar schoenen zó veelzijdig als Dr. Martens.

   Andere modellen Dr. Martens

   Dr. Martens verkoopt echt niet alleen de veterlaarzen die je zo vaak ziet. Het merk verkoopt ook andere modellen, zoals stoere sandalen of lage veterschoenen. Uiteraard zijn de schoenen allemaal in dezelfde, welbekende stijl gemaakt, en vind je op veel van de modellen het iconische gele stiksel terug. Dit stiksel maakt een paar Dr. Martens onmiskenbaar een paar Dr. Martens en zorgt ervoor dat iedereen het merk herkent. Hoewel een groot deel van de schoenen van dit merk van leer is gemaakt, speelt het merk sinds enkele jaren ook in op de vegan trend. Schoenen van plantaardig leer kun je er dus ook kopen. Naast de standaard stijlen in leer, vind je er bovendien modellen van textiel met leuke prints zoals bloemen. Wie liever niet in een paar schoenen rondloopt waarin iedereen al rondloopt, kan ook een kijkje nemen bij de exclusieve uitgaven van Dr. Martens. Regelmatig werkt het merk samen met andere designers, met als resultaat limited edition designs en spannende schoenen.

   Bestel je gloednieuwe Dr. Martens bij Van den Assem

   Besparen op je nieuwe Dr. Martens heb je al gedaan wanneer je een paar in de sale aanschaft, maar wanneer je bij Van den Assem bestelt ben je nog minder kosten dan normaal kwijt. Hoe dat kan? We rekenen bij een bedrag vanaf 50 euro helemaal geen kosten voor verzending, en datzelfde geldt voor het retourneren van producten. Hierbij is de prijs die je bij de schoenen ziet staan, dus ook daadwerkelijk de prijs die je betaalt. Doordat Dr. Martens soms anders qua maatvoering vallen, is het soms slim om meerdere maten te bestellen en thuis te kijken welk paar het beste past. Ga je voor deze optie, dan kun je ervoor kiezen om achteraf te betalen. Binnen 100 dagen kun je een keuze maken, en uiteindelijk enkel voor de schoenen die je besluit te houden betalen. Hoewel onze website zo overzichtelijk mogelijk is gemaakt, kun je met vragen over je bestelling blijven zitten. Geen nood: in dat geval staan onze experts zeven dagen per week voor je klaar. Deze klantenservice is zowel via mail, telefoon en chat als social media te bereiken. Zo worden al je vragen beantwoord en weet je zeker dat jij een goede aankoop doet.