Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu

Toral schoenen

Het merk Toral, dat in 2012 werd opgericht door Carla en Berna Toral, is een Spaans merk dat trends en vakmanschap combineert op basis van baanbrekende ontwerpen. Toral damesschoenen zijn vol dynamisch en hebben realistische eigenschappen. Voor de een wellicht heftig, maar voor een trendliefhebber zeker een musthave.

Toral damesschoenen

De damesschoenen van Toral zijn stuk voor stuk modieuze schoenen met een uitstekende kwaliteit en comfort. De collectie van Toral bestaat uit verschillende modellen met verschillende kleuren en materialen.  

Het enthousiasme van Toral

Ieder product van Toral vertegenwoordigt het enthousiasme en de inspanningen van het team dat in alle opzichten het beste van zich geeft. De producten van Toral zijn ontworpen op basis van het gevoel van uitdrukking dat iedereen voelt die het draagt. Toral waarborgt uitmuntende kwaliteit en daarom worden de producten van Toral systematisch stuk voor stuk gecontroleerd tijdens het productieproces. De uitmuntende kwaliteit van Toral is de basis van de ontwerpen. Het hoofddoel van Toral is dan ook het maken van een uniek product dat persoonlijk is. De inspiratie voor ieder product is onvoorwaardelijke liefde voor mode en trends en voor de ontwikkeling hiervan. Iedere collectie van Toral onthult weer iets nieuws; nieuwe ontwerpen, trends, materialen en vormen die niemand ontgaan.

Shop uw Toral damesschoenen bij Van den Assem

Bekijk nu onze damesschoenen van Toral. Bestel eenvoudig online en krijg de schoenen binnen enkele dagen gratis thuis gestuurd of haal ze op in een van onze winkels! Zijn de schoenen toch niet naar wens? U kunt de schoenen binnen 14 dagen gratis retourneren.