Skip to content

Premiata dames sneakers

Van een paar Premiata dames sneakers krijgen je voeten nooit genoeg. Bekijk hier ons assortiment aan Premiata dames sneakers.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Premiata dames sneakers

   Traditie en vakmanschap zijn begrippen die op veel Italiaanse schoenenmerken van toepassing zijn. En zo ook op het Italiaanse merk Premiata. Dit relatief jonge merk -het werd in 1995 opgericht door Graziano Mazza- combineert traditioneel vakmanschap moeiteloos met moderne designs. Het resultaat zijn kwalitatieve Premiata dames sneakers waar je seizoenenlang plezier van hebt.

   Typisch Premiata

   Wanneer je een paar Premiata dames sneakers ziet, dan vallen je direct een paar dingen op. Het Premiata logo is duidelijk te zien aan de zijkanten van de sneakers. Maar het is voornamelijk de zool die eruit springt. De speels bedrukte zool is een echte blikvanger. Het geeft de sneakers een stoere twist en dit straalt af op je outfit. Wat ook typisch Premiata is, maar wat niets met het uiterlijk heeft te maken en juist met het draagcomfort, is de langere neus. Die langere neus zorgt voor extra lengte en draagcomfort. Want draagcomfort, in combinatie met design, is een belangrijke pijler voor Premiata. Waar andere sneakermerken hun sneakers maken volgens het 'sport concept', focust Premiata zich op comfort in een stijlvol jasje. En geloof ons, als jouw voeten eenmaal gewend zijn aan een paar Premiata's, dan is het haast zeker dat dit merk een van je lievelingsmerken wordt.

   Jouw Premiata dames sneakers in de sale

   Kwaliteit en design hebben een prijs. Dus eerlijk is eerlijk Premiata schoenen zijn niet goedkoop. Overbodig om te zeggen misschien, maar als je overgaat tot zo'n investering, dan kunnen we je verzekeren dat je nog jarenlang plezier zult hebben van jouw Premiata dames sneakers. Om de kosten wat te drukken, hebben we een tip voor jou. Een paar keer per jaar houden we bij Van den Assem een grote sale. Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, onderaan deze pagina, dan ben je als eerste op de hoogte van de start van een saleronde. Kortingen tijdens zo'n sale kunnen wel oplopen tot 70 procent! Daarnaast weet je dan ook precies wanneer de nieuwe collectie komt.

   Gratis verzenden en retourneren

   Over kosten drukken gesproken, we komen je ook graag tegemoet wat betreft verzend- en retourkosten. Als je een bestelling plaatst van minimaal 50 euro, dan betaal je bij ons geen verzend- en retourkosten. Daarnaast krijg je 100 dagen bedenktijd. Pas je nieuwe Premiata dames sneakers dus op je gemak en stuur ze kosteloos terug als de schoenen toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoen. Maar we zijn er bijna zeker van dat jij en jouw Premiata dames sneakers een gouden duo zijn.