Skip to content

Waldlaufer dames sandalen

Op zoek naar zomerse schoenen om de hele dag op te lopen? Shop nu Waldlaufer Dames sandalen!

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Highlights
  Maat
  Prijs
  € 95 - € 130
  Kleur
  Mijn filters
  Waldlaufer Waldlaufer Dames Sandalen Blauw 342025 191 Waldlaufer Waldlaufer Dames Sandalen Blauw 342025 191
  Waldlaufer Waldlaufer Dames Sandalen Taupe 342025 191 Waldlaufer Waldlaufer Dames Sandalen Taupe 342025 191

  Waldlaufer dames sandalen

  Al jaren op zoek naar een paar zomerse schoenen die er zowel goed uitzien als lekker lopen? Dan moet je bij Waldlaufer zijn! Waldlaufer dames sandalen zijn bedacht met comfort in gedachten, maar ook het uiterlijk ervan is een aankoop waard. Ontdek alles over de collectie in onze webshop.

  Schoenen met comfort

  Het Duitse Waldläufer bestaat als sinds 1960 en maakt sinds al die jaren comfortabele schoenen om hele dagen op te lopen. Oprichter Gunter Bauer had een passie voor de natuur en het buitenleven en besloot die passie om te zetten in een schoenenmerk. De outdoor-schoenen van Waldläufer zijn dan ook zeer geschikt voor lange wandelingen en andere avonturen. Maar comfort mag dan wel voorop staan, ook aan de stijl van de schoenen wordt gedacht. Zo zijn Waldläufer dames sandalen erg stijlvol en komen ze in verschillende kleuren, prints en modellen.

  Sandalen in verschillende stijlen

  Dat schoenen gemaakt zijn om comfortabel op te lopen, betekent niet dat ze er automatisch lelijk uitzien. De Waldläufer dames sandalen zijn de perfecte schoenen voor in de zomer en geven je naast comfort een speelse twist aan je outfit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een metallic afwerking of voor een opvallende dierenprint, maar kunt ook gewoon gaan voor simpel zwart of wit. Van welke stijl je ook houdt: Waldläufer heeft het.

  Binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd

  Wanneer je geld uitgeeft aan een nieuw item voor je garderobe, dan wil je daar waarschijnlijk geen dagen of weken op wachten. Bestellen in de Van den Assem webshop is dan een goed idee. Wij bezorgen elke bestellen namelijk bij je thuis binnen 1 tot 3 werkdagen, zodat je de sandalen snel kunt passen. En betreft je aankoop een bedrag van 50 euro of meer? Dan wordt die bestelling bovendien helemaal gratis thuisbezorgd. Als de schoenen bij aankomst helaas toch niet blijken te passen, is dat geen probleem. Je kunt ze ook gratis retourneren en omruilen voor een andere maat of model.

  Kleding, accessoires en tassen bij Van den Assem

  En terwijl je opnieuw een kijkje neemt in onze webshop, kun je ook meteen even naar de andere collecties kijken. Hoewel Van den Assem van origine een schoenenwinkel is, is ons assortiment de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid. Je kunt bij ons dus ook terecht voor andere stijlvolle items, zoals kleding, tassen en accessoires. Op deze manier maak je je volledige look in één webshop af. En natuurlijk geldt voor onze gehele collectie: kwaliteit staat voorop. Daarom verkopen we alleen de mooiste merken die achter deze waarden staan. Veel shopplezier!